luni, 28 martie 2011

Dezamagire L'oreal.

Nu am nimic cu frima L'oreal desi multa lumea cand aude de ea isi incruciseaza degetele. Recunosc ca au un marketing foarte agresiv care ii ajuta enorm dar la capitolul calitate o cam dau in bara. Am avut ocazia sa folosesc multe produse de la ei, de la vopsele de par la rimeluri, farduri, blushuri. Daca acum cativa ani aceasta firma mi se parea luxul suprem, acum o incadrez in categoria firmelor de care nu ma ating decat in caz de nevoie. Produsele lor nu sunt proaste, nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar sunt produse de masa si calitatea este pe masura. Nu stiu daca stiati dar produsele Vichy si La Roche Posay apartin brandului L'oreal si mie mi se par niste produse excelente, am folosit Vichy si sunt foarte multumita iar de Roche Posay nici nu mai vorbesc, efectiv le ador produsele. Dar asa cum este si normal pe undeva, aceasta categorie produsa de brandul L'oreal are si o calitate net superioara decat produsele semnate cu acest nume dar si preturi semnificativ mai ridicate.

Am folosit in ultimul timp rimelul L'oreal Voluminous x5. Imi pare rau ca trebuie sa zic dar rimel de o calitate asa de slaba de foarte mult timp nu am mai avut, de fapt...nici nu stiu daca am avut vreodata. Curge intr-un hal fara de hal, desi folosesc primer de fiecare data dupa doua ore sunt neagra pana la jumatatea obrazului in conditile in care nu e deloc cald afara si nici vre-o munca asidua nu fac.Genele sunt asa si asa dupa aplicare, nici prea prea nici foarte foarte, arata binisor dar nu face minuni.Oricum, avand in vedere faptul ca rezistenta sa este minima este un produs pe care nu ma mai gandesc sa dau banii vreodata si sincer stau in dubii daca o sa am curajul sa mai testez vre-un rimel de la ei. Totusi, in ceea ce priveste brandul, am cateva farduri de la ei pe care le ador dar o sa vorbesc despre asta in alta postare. Sa pastram o nota negativa, zic. :)

Ma mananca din ce in ce mai tare degetele sa imi iau Ysl Efect Faux Cills.

14 comentarii:

  1. nu vei regreta daca iti iei YSL-efc, NR 1! mai e bun hipnose drama lancome.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. @Modniza: promit ca il incerc!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu sunt multumita deloc de L'oreal si nici de Vichy. M-am lecuit de ele si sigur nu o sa mai cumpar degraba ceva de la acest brand. Bani multi si calitate proasta, dar la noi romanii merge ca vb aia, "doar e L'oreal, nu Gerovital" (vorbele unei dudui din tramvai).Stiai ca L’Oreal este nr 1 pe segmentul de mascara in Romania? Ce sa-i faci, fitele costa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place doar Telescopic de la ei. In rest am avut cateva rujuri, au acel gust specific de ruj ieftin si prost si nu mi se par deloc bune. Nu stiu cat costa, 20-30 de lei, dar sunt oribile. Altceva nu am de gand sa incerc, ma feresc de produsele lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. eu folosesc acum volume millions de cils de la l'oreal si sunt multumita. il poti incerca .pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna .Ai un blog award la mine pe blog.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. YSL Faux Cils iti va placea foarte mult, dar are o mica problema, se usuca foarte repede in tub. Insa lucrul asta nu m-am impiedicat sa=l cumpar de muuuuulte ori :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie acest rimel mi se potriveste ca o manusa! Niciodata nu am avut probleme cu el. Din contra, intotdeauna am primit complimente cand l-am purtat.
    Dar stii cum se spune "one size doesn't fit all"
    Succes la cautarea rimelului perfect pt tine!

    Daca iti cumperi YSL - Efect faux Cills, astept cu nerabdare un review!!!

    Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu asa o dezamagire cu un rimel de la Bourjois... nu mai spun ca in final mi-a provocat si o reactie alergica de toata frumusetea :)).

    Cat a costat?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anca Buzea: daca imi place nici pe mine nu ma va impiedica :D
    @Diana Emma: serios? nu imi vine sa cred, mie chiar nu mi se potriveste deloc. Asa e, ai dreptate ce e bun pt mine poate sa fie rau pt altii, pana la urma si review-urile astea sunt subiective.
    @LittleD: costa cam in jur de 50 de lei dar nu mai stiu exact.

    RăspundețiȘtergere
  11. am observat si eu la vopseaua de par...si ruj...

    RăspundețiȘtergere
  12. tind sa cred ca ai avut ghinionul de a nimeri un mare fake...sunt la al doilea tub de l'oreal si nu imi aduc aminte sa mi se duca la vale rimelul (desi cu altele se duce fara nici o problema). ambele cumparate din locuri diferite.

    si diferenta intre el si celelalte rimeluri (rimmel, no7, max factor, deborah, maybelline, avon) pe care le am se vede imediat. in momentul in care ma dau cu el, genele mele se umplu de volum, in special daca insist un pic la radacina.

    RăspundețiȘtergere
  13. @larisa_cristina: serios?nu-mi vine sa cred...e foarte mare posibilitatea acuma ca zici deoarece l-am luat la o promotie impreuna cu un alt produs L'oreal.:P o sa-l incerc si la un stand de testere sa vad.:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Voi va auziti???? cum ai zis si tu in articol, vrei ceva calitativ, scoate bani, ca nu-ti da nimeni pe gratis. Normal ca au si produse "ieftine" care sunt de calitatea pretului. Doar nu te astepti sa fie calitate la 2 lei... Sa fim seriosi.. L'oreal are produse si pentru omul de rand si pentru omul de rang inalt, fiecare cum il tine buzunarul. De asta L'oreal este pe primul loc la nivel mondial in domeniul in care activeaza. Asa ca nu mai incerca sa intorci lumea impotriva acestui brand.
    P.S. Si oricum, la cati bani ai dat tu pe rimelul care ai zis ca curge, nu stiu la ce altceva te-ai fi putut astepta :-j ; si cum a mai zis larisa_cristina...poate era un fake

    RăspundețiȘtergere