miercuri, 28 septembrie 2011

Cum sa nu arati ca bunica...in cardigan.

Pentru ca in sfarsit a venit toamna (yey), anotimpul meu preferat, este timpul sa scotocim prin dulapurile noastre (sau nu) dupa hainute calduroase. Piesa de rezistenta daca nu vrei sa treci direct de la tricou la geaca este cardiganul, o varianta ideala pentru diminetile sau serile racoroase. Cardiganurile sunt de fapt jerseele in varianta reloaded. Adica un jerseu mai lung care se inchide cu nasturi in fata. Il poti purta la orice, de la o fusta eleganta pana la blugi si tenisi, orice combinatie este permisa si...recomandata. Dar cum facem sa nu aratam terne si plictisitoare purtand un cardigan?Mai jos o sa va ofer cateva alternative pentru a face din jerseul calduros al buncii o piesa de rezistenta.
1. Poarta cardiganul cu ochelari de soare ca sa captezi aerul acela chic al celebritatilor.
2.Adauga cardiganului o esarfa, poti obtine o combinatie interesanta de culori si texturi.
3.Poarta cardiganul cu tocuri, mai ales daca esti micuta de inaltime sau mai plinuta.
4. Daca temperatura de afara iti permite, poarta cardiganul cu rochite, vei obtine un look sexy si feminin.
5. Poarta cardiganul cu curea in talie daca ai impresia ca materialul este prea gros ai arati...pufoasa.
Poti opta sa porti cardiganul in diferite feluri care te vor scoate din anonimat, ideea este ca te poti folosi cu succes toamna aceasta de vestitul cardigan care te va salva atat din impas vestimentar cat si din impas...termic.

2 comentarii:

  1. foarte misto punctat...am observat si eu ca centurile peste cardigane au tendinta sa dea volum partii superioare. Cred ca merge doare pentru persoanele care au trunchiul mai subtire si soldurile mai generoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bune sfaturile! cardiganul este una din piesele mele favorite pt. toamna.

    RăspundețiȘtergere