marți, 9 octombrie 2012

Geaca si inima.:)

Ce faci cand iti patezi ieremediabil si ireversibil o geaca, sa zicem roz, sa zicem ca ti-e draga tare, sa zicem cu cafea? Pata nu vrea nicicum sa dispara, chiar si de la 90 de grade se incapataneaza sa iasa ametita, aburinda dar...prezenta.
Pai va spun eu cum se procedeaza. Un timp se lasa pe cuierul din hol si se ocoleste. Se mai arunca cate o privire, se mai pobeaza in timp ce te minunezi cat de bine ar merge cu aia si cu ailalta, se pune la loc. Vine vara, uiti de ea.
Scad cateva grade afara, ar fi numai buna, iarasi iti zambeste smecher din cuier. O mai probezi la cateva outfituri, mai oftezi putin dar o inlocuiesti cu altele.
Vine outfitul ala care merge numai cu geaca aia roz. Te enervezi si o mai bagi o data la 90 de grade, fie ce-o fi. Iese frumoasa, stralucitoare, cam decolorata dar tot patata cu cafea.
Intr-o seara insa, parca te luminezi.
Iti aduci aminte ca ai colierul ala cu medalion din piele in forma de inima. Iei foarfeca si-l sacrifici fara mila. Incalzesti pistolul de silicon, lipesti inima pe pata, gata-i treaba.
De emotie, calci de cu seara geaca, sifonata de la atatea spalari la 90 de grade.
A doua zi o iei frumos pe tine, te pozezi in oglinda ca sa te lauzi la altii si pleci spre serviciu. Nu inainte de a lua o gura de cafea.
Evident, patezi din nou putin geaca minune cu cafea in coltul manecii. Nu se vedea da e sufcient sa-ti dea lacrimile de ciuda.
The end: porti geaca la nesfarsit pana cand te saturi si tu si altii de ea si nu mai bei cafea dimineata.



9 comentarii:

  1. :))))))) great story! lavi r.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai incercat cu Vanish? Pui pe pata si lasi un timp sa stea asa (vreo 30 de min), dupa care bagi la spalat. Sau cu orice detergent de acest gen, pe care sa-l aplici pe pata. Daca se intampla sa iti patezi hainele cu grasime, incearca sa pui la inmuiat in detergent de vase, detergent care ar trebui sa scoata grasimile, evident. Intotdeauna cand patezi lucrurile, e bine mai intai sa lasi la inmuiat in apa calda si apoi sa bagi la masina de spalat. Nu ma pricep prea mult la spalat, dar cand mi se mai intampla o nenorocire, cam asa procedez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi Dia, o sa incerc. Pana una alta ma folosesc de ideile mele crete :D

      Ștergere
  3. Foarte draguta geaca da' cam subtire pentru frigul de afara. Si eu am cateva geci din astea de primavara/toamna pe care le pot purta 3 zile pe an:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si eu o port cu bluze mai groase dedesubt, altfel nicio sansa:)

      Ștergere
  4. Mi-a placut mult postarea, am ras cand am citit-o fiindca ma vad pe mine in ea. Si eu am suferit cand am patat un tricou, tot cu cafea :)) Nu s-a luat cu nimic, l-am facut de casa... Si era tricoul meu preferattt :(


    http://midsummer-blog.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere