joi, 21 aprilie 2011

Rasfaturile mele.

Weekendul trecut am fost in vizita in Bucuresti la o prietena si am dat putin iama in Mac si H&M ca sa ma rasfat oleaca si sa imi cumpr cateva chestii necesare pt make up-ul de mireasa. Magazinul MAC e micut, mai micut decat imi imaginam, fetele foarte dragute si de ajutor dar o lumina oribila, foarte greu mi-am dat seama de nuante, noroc ca am nimerit ce doream.
Am ales un blush, o nuanta de piersica cu putin sidef in compozitie, extrem de naturala care zic eu ca mi se potriveste foarte bine. Nuanta se numeste "Margin Forest". Se aplica usor, este foate pigmentata si rezista toata ziua fara nicio problema.
Piesa de rezistenta si ce imi place cel mai mul din ce am ales este un iluminator delicat, tot asa in nuante de roz cald, cu usoare irizatii care arata superb aplicat pe pometi, da fetei un aspect fresh si sanatos, pe mine m-a cucerit si cred ca o sa arate bine in machiajul de mireasa, mai ales ca vreau sa fie unul cat mai natural si mai luminos. Produsul rezista la randul lui foarte bine pe fata, nu se strege si nici nu se estompeaza.Nuanta se numeste "Lustre Drops".
Ultimul produs este un eyeliner crema, am ales o nuanta de maroniu inchis deoarece negrul este prea intens pentru ochii mei mici. Imi place ca arata foarte natural, imi contureaza ochii bine, nu curge si nu se intinde deloc. Cu primer sta fixat toata ziua, fara se strege mai spre seara. Eu zic ca e un produs foarte bun si acesta. Nuanta se numeste ''Dipdown".
In total am dat 260 de lei pe aceste trei produse, nu mai stiu exact fiecare cat a costat.
H&M-ul m-a dezamagit putin, preturile sunt ok, cam la nivelul Bershka dar modelele nu m-au impresionat in mod deosebit. Adevarul este ca nu am avut timp sa analiez foarte mult ofertele dar asa din ochi nu am ramas atat de impresionata pe cat ma asteptam, in H&M-ul din Paris nu stiam pe ce sa mai pun mana. M-am ales cu o rochita mai eleganta si o pereche de balerini.
Dar de rasfatat, am simtit ca m-am rasfatat. Mie imi place Bucurestiul, cu tot cu cainii si poluarea sa.

7 comentarii:

  1. Sincera sa fiu si eu am fost foarte dezamagita de H&M.Sa folosesti produsele cu palcere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il ador!Numai pt MAC m-as muta la Bucuresti maine...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. iti doresc sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de familie si cei dragi! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca te-ai rasfatat :D, mai ales cu produsele Mac.
    Nu am fost inca in H&M-urile din Bucuresti, insa cele din orasul meu sunt enorme si pline de haine/accesorii frumoase.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. @A.M.: mersi mult draga, si eu iti doresc la fel, sa va bucurati de aceste sarbatori cu Gandacelul vostru!:*

    RăspundețiȘtergere