miercuri, 13 aprilie 2011

Today's treats!

Astazi am avut parte de o tratatie. De fapt de mai multe...dar sa va povestesc...De mult simteam nevoia unui tratament cosmetic si am tot amanat, din cauza timpului, a finantelor, a faptului ca nu am gasit inca o cosmeticiana care sa ma convinga etc. Desi in Cluj sunt cosmeticele la tot pasul, tot acasa singura ma cosmeticiam eu cel mai bine. Ei bine, o prietena de-a mea, noua in ale cosmeticii ( de fapt acuma a absolvit cursul dar lucreaza pe langa matusa ei de-o viata) m-a invitat la salonul unde face practica sa ma trateze. Totul a inceput cu un pensat si un vopsit de sprancene, are o mana extrem de finuta si o rabdare de fier, in concluzie cred ca am atipit cateva sec :) in timpul procedurii. Am terminat cu sprancenele si am inceput tratamentul facial. Aici lucrurile au decurs astfel: primul pas a fost demachierea profunda cu un lapte demachiant care mirosea delicios, apoi am fost tonifiata cu un tonic care din nou mirosea foarte, foarte bine ( pentru cine nu stie eu sunt victima mirosului, daca un produs nu imi place cum miroase sau are un miros mult prea persistent pentru mine e zero). Urmatorul pas a fost gomajul care a constat in aplicarea unei creme gomaj care mi-a fost masata pe fata pret de cateva minute bune, cu miscari foarte usoare pana mi-a lasat o piele moale si fina ca de bebelus. Dupa aplicarea gomajului am trecut cu fata la aparatul de aburi la care am stat aproximativ 15-20 de minute pana fata mi-a fost complet pregatita pentru extractie. Extractia propriu zisa a durat cam 15 minute dar a fost perfect suportabila si pentru ca nu aveam mari probleme dar si pentru ca a fost deosebit de finuta si a avut rabdare sa lucreze atent pe fata mea. Dupa extractie am primit o masca hidratanta cu care am stat tot cam 15 minute iar tenul meu dupa aplicarea acestei masti era incredibil de fin. Deliciul de la final a fost un masaj cam de 20 de minute in care mi-au fost pusi in miscare toti muschii fetei, evident cu blandete. Toata treaba a durat cam doua ore si jumatate si am iesit de acolo simtindu-ma cu cinci ani mai tanara. Spre surprinderea mea au trecut cam 4 ore de la tratament si fata nu imi este rosie deloc, sunt perfect prezentabila, fara urme si mai ales fara puncte negre.
M-am simtit extraordinar de bine in timpul procedurii si a contat foarte mult ca nu mi-am simtit tenul agresat. Pentru cine doreste sa ia legatura cu prietena mea si sa se lase lucrata ( are preturi foarte bune) pot sa ma contacteze si o sa va directionez. Garantez calitatea, eu cel putin am ramas de multe ori cu gust amar la iesirea din saloanele de cosmetica datorita faptului ca in timpul extractiei cosmeticienele imi agresau in exces tenul si ramaneam cu urme cateva zile bune dar aici lucrurile au stat cu totul altfel, nu obisnuiesc sa laud asa de mult un serviciu dar de data aceasta am fost foarte multumita.
Alta tratatie de care am avut parte a fost tot la recomandarea prietenei mele, eu sunt mereu in cautare de ceaiuri foarte aromate pentru ca le beau fara zahar si astazi am testat un ceai rosu cu vanilie, Roibos cu vanilie, din Kaufland la pretul de 9 lei cutia. Ce sa zic, un deliciu!!! Daca sunteti bautoare de ceai merita sa il incercati!
Me, happy today! :)

3 comentarii:

  1. si eu am fost o singura data la salon pentru un tratament facial si exact asa mi-a facut si mie.dar dupa ce mi-a scos cosurile si pctele negre(nu m a durut delooc,desi le a scos cu mana ei-foarte finuta de altfel-)mi-a pus un aparat pe ele,ca sa nu fie imflamat locul cred.Anyway am avut o piele finaa:X..si am zis ca voi mai merge,dar nu am mai avut banuti:(...curand insa,inainte de banchet sper sa reusesc sa merg again.A tinut 2 ore la mine,2 ore de vis:x..ce fain ca ai fost:D...pupici:*

    RăspundețiȘtergere