miercuri, 11 mai 2011

Toni&Guy Shine Enhance Conditioner

V-am mai povestit de produsele Toni&Guy si cat de incantata am fost de ele, in mod deosebit de mirosul lor. Sunt niste produse profesionale( eu as zice semi) care sunt ditribuite de brandul Boots si se gasesc in Romania numai in farmaciile Sensiblu. Preturile lor sunt relativ mici comparandu-le cu produsele profi din saloane si mari comparandu-le cu preturile produselor de masa ce se gasesc in supermarketuri.
Am inceput sa testez gama cu spray-ul cu proteine pentru par tratat termic si mi-a placut ( inca imi mai place deoarece se consuma foarte greu) si mi-am mai luat pe langa balsamul pentru stralucire "Shine Enhance Conditioner"  care e un produs de nivel mediu ( si asta cu indulgenta).
- nu hidrateaza, parul meu este foarte uscat datorita vopsirii, dupa acest balsam gasesc inca cocoloase incalcite iar rolul balsamului este si sa ajute la descalcire.
-nu are nici macar un pic de efect de stralucire, din contra par mai ciufulita si am mai multe antenute de cand il folosesc
-nu persista mirosul. Deloc.
 - are pompita dar datorita consistentei groase iese extrem de greu si necesita efort pana scoti din el cantitatea dorita.
Singura calitate pe care o gasesc acestui produs este mirosul ( toata gama miroase la fel) dar care isi pierde intensitatea imediat ce ai clatit.
Pentru mine acest produs are un pret mare (40 de lei) si o calitate mica asa ca nu il voi mai cumpara.

5 comentarii:

  1. spray-ul acela pentru par tratat termic vreau si eu sa mi-l iau.. e din ce in ce mai laudat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar m-am uitat si eu nu de mult la produsele lor, tot in cautarea unui sampon pentru regenerarea parului si eventual un spray anti heat (balsam nu am luat pentru ca astept unul Fudge castigat intr-un giveaway, special pentru par uscat si tratat la temperaturi mari). Insa, am optat pentru un sampon organic si un spray de la Aussie.

    Imi pare rau ca nu s-a ridicat la asteptarile tale, tinanad cont ca pretul este destul de mare (mai ales, privit prin prisma faptului ca nu a avut niciun efect asupra parului tau).

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat ambele produse si am fost foarte incantata de ele! Chiar am folosit gama pentru stralucire mai multa vreme si nu am intalnit problemele pe care le-ai enumerat. Si eu am parul vopsit (blond) si m-am "inteles" bine cu aceasta gama. Probabil diferenta este de textura a parului.

    RăspundețiȘtergere
  4. am avut un shampon gamaasta si mi-a placut.mersi.pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ma bucur sa aflu ca sprayul pt par tratat termic este bun! Chiar vroiam sa mi-l cumpar dar nu eram sigura. Merci.
    :*

    RăspundețiȘtergere