sâmbătă, 23 iulie 2011

Bourjois fan

Transpiratia excesiva este una dintre cele mai mari probleme in perioada asta. Din fericire eu nu am probleme mari decat atunci cand temperaturile depasesc mult limita normala sau cand ma stresez foarte tare. Nu caut anti perspirante fara aluminiu pentru ca, desi imi doresc sa am grija de sanatatea mea consider ca sunt alte lucruri mult mai importante care pot sa le fac in privinta asta. Asadar, orice antiperspirant care miroase frumos si tine transpiratia sub control works for me :).
De ceva timp am descoperit antipersirantele roll on de la Bourjois si ma declar mare fan. Imi plac pentru ca au un miros discret care nu se amesteca cu parfumul pe care il folosesc si mai mult decat atat nu transpir excesiv nici daca sunt 40 de grade afara. Cel putin nu in zona unde il folosesc. :) Am vazut ca sunt mai multe categorii, cu tot felul de mirosuri dar si cu grad de rezistenta diferita, asadar daca doriti un antiperspirant mai puternic alegeti varianta cu 48h iar daca nu avei probleme de acest gen puteti merge pe varianta de 24h. In plus, nu pateaza hainele si nu face zgrabunte, lucru pe care il urasca la antiperspirantele de tip spray sau stick.
Mie imi plac foarte mult si gelurile lor de dus, mai ales cel Detox care este si exfoliant. Ma declar fan.:)

4 comentarii:

  1. si mie imi plac mult produsele de la Bourjois, folosesc mereu gelurile lor de dus, dar inca nu am incerca deodorante. O sa purced la achizitionarea unuia;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt o fana Bourjois. Deodorantele sunt preferatele mele. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sal , sunt Diana , imi zici de unde pot cumpara produse marca aceasta . Acum folosesc un antiperspiran marca Garnier si as vrea sa incerc altceva . Mult :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, eu le-am cumparat din Sensiblu la pretul de 15 lei dar cred ca sa gasesc si in supermarketuri, in Auchan retin ca am vazut.

    RăspundețiȘtergere