luni, 4 iulie 2011

Mie mi-e mila de ei....

Oare cum se pot simti acesti barbati in aceste tinute? Am fost intotdeauna de acord cu evolutia in moda, imi place nonconformismul si la barbati si la femei dar efeminarea barbatilor este o tendinta pe care efectiv nu o pot intelege. De ce ai vrea sa arati ca o femeie daca nu esti femeie ? Inteleg ca barbatul modern este din ce in ce mai ingrijit si sunt de acord pana si cu vopsitul si/sau pensatul la barbati (evident in caz de nevoie) dar de aici si pana sa arati penibil, adica ditamai matahala in fustita mi se pare strigator la cer. Stiu ca am mai scris un articol pe tema asta dar ma pufneste rasu/plansu cand vad asemenea imagini. Cum sunteti de acord sa defilati asa, cum???
Sursa foto: aici
Question: oare domnul din prima imagine, cand se aseaza finut picior peste picior si de dedesubt i se vede gamba muschiuloasa si paroasa, ce parere are despre el?

5 comentarii:

  1. well, ei sunt doar executanti, nu este vina lor, au un contract cu o agentie, care, la randul ei, are contract cu casa de moda. Eu nu am nici o problema cu hainele de pe podium, este o prezentare de moda, e firesc sa fie altceva decat ce vezi pe strada, iar hainele acestea nu vor ateriza in magazine in forma asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: stiu foarte bine ca este una ceea ce vedem pe podium, respectiv spectacolul care este mult mai extravagant decat ceea ce ajunge in magazine dar din pacate creatiile care in cele din urma ajung pe rafturi sunt inspirate tot din prezentarile de pe podium.Cat despre ei, da sunt perfect de acord ca fac o meserie si ca daca li s-ar spune sa poarte un rahat pe cap, l-ar purta dar ma intreb totusi ce sentiment au cand se imbraca asa, chiar si pt cateva minute. Se mai simt barbati?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi plac fustele la barbati. cred ca scotienii se simt barbati si sub kilt. iar unii barbati arata de-a dreptul genial (poate l-ai vazut pe marc jacobs in fusta, acum vreo cativa ani, ce bine arata). si nu uita ca, la inceputul inceputurilor baratii asta purtau

    RăspundețiȘtergere
  4. @strange me: la inceputuri fustele erau din zale si barbatii in mana aveau o sabie, nu o poseta.:)Mie nu imi plac dar cred ca in cativa ani macar nu o sa ma mai deranjeze imaginea, la cum evolueaza lucrurile.

    RăspundețiȘtergere