luni, 11 iulie 2011

Scrisoare catre Pisi

Pisi, doua vorbe am sa-ti spun. Degeaba ai Q7 alb, luati de pe banii lui iubi, tati, mami, papi sau mai stiu eu cine a carui nume il rostesti matzait sau prin prestarea unei munci de calitate daca nu stii cum se utilizeaza. Da-mi voie sa iti lamuresc o chestiune, trapa pe care o ai deaspura capului ultra tapat, nu e o gaura neagra care atrage pungile de plastic pe care le arunci prin ea cu manichiura-ti fina, e o gaura conceputa ca sa-ti aeristesti creierii incalziti de la coafor, nu cosul tau de gunoi! Data viitoare cand simti nevoia sa arunci punga goala de chips si sa ragai sanatos in masinuta-ti climatizata, gandeste-te ca poate e vre-un om normal in jurul tau care ar vrea sa faca un bine omenirii si sa iti traga doua plame sa te trezesti!

ps: poveste reala, vazut pe Primaverii Cluj respectiva pisi cuma arunca prin trapa pungi goale de chips. Data : 10.07.2011.

4 comentarii:

  1. ce nesimtire :| oare exista sanse ca oamenii sa se civilizeze? (exclud exceptiile pentru ca stiu si oameni normali)

    RăspundețiȘtergere
  2. @A.M.: nu stiu daca exista atata timp cat nu ii scutura nimeni bine pe nesimtiti ca astia.

    RăspundețiȘtergere
  3. @stilistele: nu am apucat, oricum eram in stare de soc. Nu mi-am putut imagina ca exista atata nesimtire si mai ales din partea unei femei.

    RăspundețiȘtergere