marți, 13 septembrie 2011

Back to basics.

Nu toata lumea are imaginatie si reuseste sa faca combinatii vestimentare wow. Sunt intradevar cateva persoane pe care un amalgam de texturi, culori, stiluri se intrepatrund perfect, pe altii pot arata hilar. Din fericire toamna aceasta tendintele merg spre basics, respectiv elemente simple, curate, culori in general terne. Taieturile sunt si ele liniare si se pastreaza look-ul androgin. Per total trebuie sa arati ca si cum ai facut minimul de efort ca sa iesi din casa imbracata asa, se renunta la accesoriile evidente si opulente.Imprimeurile nu se mai regasesc sau daca da vor fi in cele mai mici dimenisuni. Maximul pe care il poti adauga unei tinute este o pata de culoare daca vrei sa ramai in tendinte. Parul este in continuare dezordonat, renunta la placa de par, il poti purta impletit, in coada de cal sau messy bun. Machiajul este minimal, curat, angelic chiar. Singura pata de culoare ar trebui sa fie un contur maronui al ochilor dar si acela discret.
Mai jos am ales cateva tinute de inspiratie, toate Zara. Toamna aceasta mi se pare ca ei au sugerat cel mai bine lookul minimal. Mie imi plac foarte mult tendintele din aceasta toamna, intotdeauna am fost pe conceptul ca less is more.
Va plac noile tendinte?

3 comentarii:

  1. si eu iubesc trendul minimalist si surprinzator e mai greu de compus o tinuta minimalista de efect decat orice alt tip de tinuta, as zice...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este stilul pe care il adopt eu mai mereu. Sunt fete pe care le invidiez pentru modul in care isi combina lucrurile, pe cand eu, orice combinatie incerc sa fac, in final ajung tot la look-uri simple. Dar mi-am dat seama ca asta ma reprezinta pe mine si decat sa par ridicola mai bine port ce ma reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alexandra: si eu apreciez mult combinatiile reusite si interesante dar cel mai bine ma prinde simplitatea pe mine, eu asa simt, in asta ma regasesc. :)

    RăspundețiȘtergere