vineri, 9 septembrie 2011

Cel mai eficient mod de demachiere

Am incercat orice modalitate de demachiere posibila si imposibila si pot sa va spun care este cel mai eficent mod de demachiere si de ce, precum si minusurile pe care le-am gasit la celelalte optiuni de demachiere existente pe piata.
Cel mai eficient mod de demachiere este din punctul meu de vedere demachierea cu demachiant bifazic. Practic, cu o lotiune extrem de uleioasa. Momentan Folosesc demachiantul bifazic de la Balea, pe toata fata. La inceput mi-a fost incomod, chiar si cele cateva secunde in care imi simteam fata atat de uleioasa ma deranjau enorm. In timp am inceput sa ma obisnuiesc si sa imi dau seama ca absolut nimic nu topeste mai bine machiajul ca si acest tip de demachiant. Dupa trei dischete imbibate in demachiant plimbate pe toata fata nu mai ramane nici urma de fond de ten sau rimel. Mai departe ca sa indepartez stratul uleios aplic un demachiant usor, lotiune de la Boots NO7 care indeparteaza orice urma ramasa . Ca si ultim procedeu, clatesc usor tenul cu apa dezmortita si aplec crema.
1. Demachierea cu servetele demachiante: am fost fana acestui tip de demachiere mult timp. E usor dar nu e destul de eficient, daca nu mai folosesti o lotiune demachianta dupa raman inca multe reziduri necuratate.
2. Demachierea cu spumant: eficienta dar ma usturau ochii de la orice tip de demachiant de acest fel plus ca nu aveam ravdare sa masez lotiunea spumanta atat cat trebuia si de cele mai multe ori rezultatul nu era satisfacator.
3.Demachierea cu lapte demachiant: eficienta dar trebuie sa tragi destul de bine de fata ca sa cureti in totalitate.
4.Demachierea cu sapun de fata: foloseam in adolescenta pana cand am realizat ca usuca extrem de tare tenul si am renuntat.
5.Demachierea cu solutie micelara: foarte usor dar nici o lotiune micelara nu curata in profunzime. O mai folosesc si acuma dar doar dupa demachierea cu lotiunea bifazica. E ok dar doar folosita complementar, altfel nu e suficient de eficienta.
Voi cum va demachiati?

8 comentarii:

  1. mie nu imi place deloc cel bifazic. fiecare cu ale lui.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. @Modniza: serios?eu m-am indragostit de metoda asta :P. te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si eu, dar pana la urma am revenit la lapte demachiant, urmat de lotiune micelara. Eventual demachiant separat pentru ochi, cand machiajul e incarcat/waterproof.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc bifazic pentru ochi si spuma demachianta pentru fata, nu am avut probleme cu usturatul ochilor, dar nici nu o folosesc pentru zona asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ioanna: e ok daca folosesti varianta complementara solutia micelara.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Sadie: cred ca varianta ata e foarte buna dar mi se pare destul de omplicat sa fac atatea manevre.:D

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu sunt tot prietena bifazicului de la Balea...
    prefer uleiul demachiant oricarei alte metode. AM mai incercat ulei demachiant de la Dior si Chanel, superbe amandoua, insa bombe pentru buzunar...

    RăspundețiȘtergere
  8. eu folosesc demachiant separat pentru ten si pentru ochi folosesc un demachiant f bun de la Olay care indeparteaza eificient s machiajul waterproof si lasa pielea dn jurul ochilor foarte fina.

    RăspundețiȘtergere