vineri, 16 septembrie 2011

H&M la Cluj


Ieri a fost deschiderea H&M la Cluj. Asa cum am preconizat a fost un haos total, lumea a luat cu asalt magazinul inca de la deschidere. Din presa clujeana se specula ca au fost nici mai mult nici mai putin decat 1500 de persoane la primele ore ale diminetii. Am reusit sa ajung si eu undeva in jurul orei 19.00 dupa ce am terminat cu jobul. In timp ce ma indreptam spre magazin si am vazut sigla de la departare primul meu gand a fost :finally! Nu pentru ca o sa-mi cumpar numai haine de la ei dar iubesc diversitatea si imi place sa am de unde alege. Pentru cine cunoaste Iulius Mall din Cluj, magazinul este situat intre Stradivarius si Bershka. Este amplasat pe doua etaje, etajul de la parter este destinat femeilor si barbatilor iar etajul de sus copiilor, sincer nu am urcat deoarece era prea mare haos in magazin si nu am rezistat. Toata lumea ma intreaba de preturi, parerea mea este ca preturile sunt ok, la nivel mediu, sub Zara si undeva la niveulul Stradivarius. Au o multime de accesorii frumoase iar preturile pt acestea sunt foarte, foarte bune. Hainele sunt simple dar targetul lor este femeia matura si moderna, nu o sa gasiti nimic sclipicios sau mult prea complicat la ei iar noua colectie adopta in mare proportie stilul minimal . Preturile pentru haine nu sunt asa de mici ca cele pentru accesorii dar nu sunt nici exagerate. De calitate nu am apucat sa imi dau seama prea bine dar cunosc brandul si daca se respecta nici calitatea nu ar trebui sa lase de dorit.
Magazinul este luminos, spatios si aerisit, cabinele de proba nu le-am vazut deoarece era o coada imensa si nu am avut rabdare sa stau. La casa lucrurile au mers repejor.
Per total mi-a lasat o impresie buna, sper sa se mentina la acelasi nivel si sa avem parte de colectii frumoase asa cum ne-au obisnuit.
Welcome H&M!

5 comentarii:

  1. Mie imi pare rau ca va veni si la noi in Oradea H&M, in noiembrie parca, pt ca toata lumea va avea acces la haine si ne vom trezi multe fete imbracate la fel. Eu una urasc sa vad pantofiorii mei in picioare la alta sau orice alt accesoriu sau hainuta...Pacat

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am nici o treaba la capitolul asta, va fi uniforma h&m e adevarat dar conteaza mult si cum accesorizezi, altfel o sa arate pe tine lucrurile daca le nuantezi cu accesorii interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ma bucur ca au venit...inca nu i-am vizitat, tocmai pentru a evita 'haosul', dar urmeaza saptamana viitoare...de la ei imi mai cumpar accesorii si uneori si hainute. Genti sau incaltaminte aproape niciodata. Nu stiu daca au cecva din piele?

    RăspundețiȘtergere
  4. @stilistele: si eu m-am laudat ca merg numai sapt viitoare dar nu m-am abtinut. Am vazut cateva gentute din piele foarte frumoase dar la pantofi nu am apucat sa ma uit aproape deloc, am vazut asa din treacat modelele dar nu le-am putut studia pt ca era un haos de nu-ti poti imagina.:) Oricum, sunt convinsa ca o sa-ti placa. Dar intre noi fie vorba, tot Tabita rules.:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-au placut mult accesoriile lor si chiar nu sunt scumpe..aaaa...si pe etichete am vazut numai Made in China ;))

    RăspundețiȘtergere