joi, 8 septembrie 2011

Iulia Albu- un model de urmat sau...de evitat?

Iulia Albu este o prezenta extrem de controversata si cred ca ii place acest lucru. In momentul acesta cand scriu despre ea, nu ma pot hotari daca o iubesc sau o urasc dar indiferenta clar nu ma lasa. Adopta in ultimul timp stilul flapper, pana astazi cand nu am citit indelung blogul ei nici nu stiam ca exista acest stil, recunosc.In aparitiile ei televizate intotdeauna mi s-a parut bizara si aveam/ am un soi de antipatie pentru modul in care vorbeste si in care reactioneaza in fata unui conflict. Are tendinta de a jigni atunci cand este atacata si din cate observ are si o parere foarte buna despre ea pe care o expune cu un aer infatuat care pe mine personal ma irita si cred eu si pe ceilalti telespectatori, de aceea nu este ea prea placuta. Dar, in spatele arogantei sale si a uarteniei stilului flapper pe care il adopta in ultimul timp se acunde o campanie minunata pe care o sustin din inima iar faptul ca Iulia este fondatoarea acestei campanii ma face sa trec cu vederea multe dintre scaparile ei si sa o apreciez. Campania pe care o duce se numeste "Manifesto" si sustine frumusetea naturala, lupta impotriva operatilor estetice ( exceptandu-le pe cele care se fac din motive foarte grave), promoveaza femeia sanatoasa, iubitoare de sine, care lupta cu cap ca sa arate mai bine,  din punctul meu de vedere...femeia normala. Salut acest manifest pe care noi bloggeritzele consider ca ar trebui sa-l sustinem si sa-l promovam la randul nostru. Mottoul campaniei este: "sunt frumoasa pentru ca sunt eu!" Inteligenta cu care a conceput aceasta campanie iarasi ma face sa imi scot palaria in fata ei si cred ca stitul flapper si aparitile ei controverstae au avut un cuvant greu de spus in valva care s-a facut in jurul acesteia. Aparitiile ei socante si uaratenia pe care o afiseaza adoptand acest stil ma intriga permanent si ma intreb : este Iulia Albu un model de urmat pentru tinerele femei din Romania? Pana unde este in regula sa mergi pentru a promova un proiect foarte bun si este in regula sa te uratesti tocmai pentru a lasa loc privitorilor sa iti descopere un alt fel de frumustete?Credeti ca Iulia Albu merita sa fie iconul tinerelor femei in detrimentul femeilor gen Bianca Dragusanu ?Voi ce parere aveti?
Mentionez ca fotografiile de mai jos sunt preluate de pe blogul ei  http://www.theflappergirlchronicle.ro unde va invit sa intrati pentru a incerca sa o cunoasteti mai bine.
Iulia adoptand stilul "flapper"
Iulia naturala:

5 comentarii:

  1. o prefer pe ea Biancai, asta e cert. Are o opinie si stie sa o exprime, macar :))
    As vrea insa sa vad mai multe venind de la ea....mereu imi da impresia ca este intretinuta, nu stiu de ce, desi proabil nu este. Nu stiu cu ce se ocupa, ea spune mereu ca are profesia de avocat, dar nu am auzit-o spunand vreodata ca o practica...deci . ce face aceasta fata frumoasa?

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: din cate am inteles este fashion editor la Elle Mariage, sper ca nu gresesc, am inteles ca a scos si ceva colectii dar nici asta nu stiu cu certitudine, asadar inca nu are o cariera rasunatoare desi pare o femeie inteligenta si cred ca ar putea, ramane undeva tot dna Albu. Nu cred ca profeseaza avocatura...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sincer m am saturat sa vad peste tooot fete "de plastic"imbracate in roz bombon pana n dinti,cu silicon pe unde apuca:(( uitate la solar,si machiate excesiv chiar si in timpul zilei..apreciez o fata naturala,cu stil,cu un machiaj ingrijit,cu o piele frumoasa,catifelata..cred ca ast ar trebui sa fie promovat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok, dar imaginea ei este cu totul diferita de fata naturala si totusi ea asta promoveaza...

    RăspundețiȘtergere