luni, 26 septembrie 2011

New Look la Cluj.

Am ajuns si eu in sfarsit in magazinul New Look din Cluj. Va spun sincer ca nu ma asteptam la cine stie ce deoarece din prezentarile lor mi-au dat senzatia de magazin putin...kitchos. Ei bine, ca de obicei cand merg intr-un loc cu idei preconcepute tind sa imi iau peste nas :D. In ceea ce priveste partea vestimentara exclusiv nu am fost incantata deloc. Haine scumpe, croieli putin spectaculoase si materiale cam indoielnice. Cu exceptia unei camasi albe cu broderie aurie nu am vazut nimic care sa ma impresioneze. Sincer, ma simteam ca in Piata Marasti doar putin mai...saraca. Nu m-a impresionat si nici atras nimic. Dar in ceea ce priveste partea de accesorii am ramas profund impresionata si pot spune cu sinceritate ca bate H&Mul la fund la capitolul acesta.Genti superbe, preturi relativ bune, o geanta mare se invarte in jur la 130 de lei, una media cam 100 de lei si una mica nu sare de 70-80 de lei. La pantofi, cizme, platforme, balerini am ramas iarasi impresionata datorita diversitatii si de ce sa nu zic...a calitatii. Am vazut si piele si imitatii iar preturile sunt decente. O pereche de balerini incepe undeva in jur de 80 de lei si merge pana in 150 in functie de calitatea materialului. Singura parte unde au un minus in ceea ce priveste accesoriile sunt esarfele care mi s-au parut scumpe si uratzele.Am vazut bratari si coliere frumoase si ieftine, un set de bratari aurii cu maro care mi-au placut mie erau in jur de 30 de lei, bineainteles...plastic.
Per total a fost o experienta placuta datorita accesoriilor superbe dar nu consider ca sunt concurenta H&M deoarece impaca gusturi total diferite. Cel putin pentru mine la capitolul vestimentatie H&M este mult peste, insa asa cum am mai spus la capitoul accesorii New Look troneaza. Conteaza ca avem de unde alege.:)

3 comentarii:

  1. Eu n-am reusit sa ajung inca la NL(la ala din Bucuresti oricum) dar ma ocup dupa ce incep facultatea saptamana viitoare:D Ce pot sa zic din ce am vazut eu pe site la ei este ca intr-adevar, si mie hainele mi s-au parut uratele. Nu mi-au atras niciodata atentia in mod deosebit dar bijuteriile si pantofii ma lesina destul de des:X Au multe modele frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se par diferite NL si H&M, mai ales pentru ca sezonul acesta H&M m-a uimit pozitiv: materiale mult mai bune decat inainte (toate tipurile de lana sunt de super calitate!), dar si modelele sunt deosebite.
    Oricum, la NL sunt preturi mult mai mici. La NL am intrat doar la petrecerea de deschidere, altfel nu cred voi mai calca pe acolo(poate doar din curiozitate).

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihaela:mie nu mi s-au parut mai mici preturile de la NL. Poate chiar invers:D

    RăspundețiȘtergere