miercuri, 7 septembrie 2011

Pacaleste-i vizual.

Ok, e foarte usor sa ne imbracam frumos deoarece astazi rar mai gasesti in magazine haine urate. Toata lumea, sau aproape toata lumea stie ce se poarta, cum se poarta si cand. Problema este sa ne imbracam si corect. Corect, adica sa ne avantajeze hainele care le punem pe noi, degeaba punem haine frumoase, de calitate , poate chiar foarte scumpe daca ele arata hilar pe noi. Nu tot ce vedem pe strada , la prietene, pe manechine sta bine si pe noi, asta e clar. Invata sa iti cunosti punctele forte si punctele slabe. Studiaza-te bine in oglinda, vezi ce te avantajeaza si ce nu si mai ales invata sa pacalesti vizual ochii privitorului. Nimeni nu este perfect dar sunt foarte multe femei pe care noi le vedem perfecte pentru ca stiu ce sa puna pe ele si cum sa ascunda micile sau mari defecte.
Mai jos o sa dau cateva sfaturi acumulate de-a lungul timpului din experienta mea, sfaturi care sunt sigura ca o sa ajute femeile cu acelasi "defect" ca si al meu, respectiv picioarele scurte si in acelasi timp inaltimea mica.
Ok, ce nu purtam daca avem picioarele scurte? Sunt cateva elemente care trebuie evitate complet daca esti in aceasta situatie:
1. Botine care acopera glezna. Sunt acele botine care se gasesc acum peste tot si care urca exact pana peste glezna. Adica, exact cum este mai rau pentru femeile cu picioare scurte. Acest tip de incaltaminte taie vizual din lungimea piciorului tau, impresia optica este ca lungimea piciorului este este pana unde incepe botina. Si mie imi plac si am probat zeci de perechi in incercarea de a gasi combinatia castigatoare dar rezultatul este acelasi: picioare si mai scurte decat am cu adevarat.
Poti face exceptii doar daca botinele sunt negre si porti ciorapi negrii, mati, atunci terminarea botinei nu va fi sesizabila si nu va creat efectul de picior scurt.
Poti in schimb purta orice pantof de tip Oxford care lasa glezna descoperita sau orice botina care imbraca piciorul pana sub osul gleznei.

 Va urma...



















6 comentarii:

  1. Cum il pacalesti ca stii limba romana? Asta-i intrebarea!
    Corect e "trebuie" NU "trebuiesc"!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Eu am corectat, multumesc pentru avertisment. Intrebarea mea este tu cum ii pacalesti pe ceilalti ca ai bun simt din moment ce simti nevoia sa atragi atentia cu rautate asupra unei greseli si chiar si virtual iti simt tonul agresiv. Cateva sfaturi pentru data viitoare: in primul rand semneaza-te ca nu ai nimc de pierdut ci doar iti asumi spusele si in al doilea rand daca sesizezi vre-o greseala este perfect normal sa o atentionezi atata timp cat o faci civilizat. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Regula nu este valabila pentru femei mai micute,nu neaparat cu picioare scurte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Este valabila in ambele cazuri, in mod special pentru femeile cu picioare mai scurte, pot fi femei scunde care la inaltimea lor sa aiba picioarele destul de lungi si sa nu fie nevoite sa apeleze la trucurile acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut!Mi-a placut mult cum i-ai raspuns anonimului bravo!Ah, cat ii urasc pe astia care se baga in seama si vai doamne, ce inteligenti sunt ei. ah, da, fara sa-si asume vreo identitate.

    vroiam sa te intreb..vrei sa facem un link exchange?:) astept un raspuns la mine pe blog, nu conteaza daca pozitiv sau nu:) mersi mult!pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. este adevarat, cred ca se aplica aceeasi regula pentru picioarele mai grosute (aici ma incadrez eu) ;), insa uneori mai incalc regula, de dragul modei...yep, guilty ;)

    RăspundețiȘtergere