vineri, 28 octombrie 2011

Interventie pentru recuperarea tenului cu probleme

Astazi este ziua cosmeticalelor.Tenul meu si-a cam facut de cap in ultimul timp, am avut cateva eruptii nedorite care m-au invadat dar am reusit sa le controlez cu produse adecvate.Totusi, simt nevoia unei interventii mai puternice ca sa il readuc la starea initiala, astfel ca am facut cateva achizitii, zic eu inteligente care sa ma ajute in recuperare. Mi-am comandat (in sfarsit) produse Paula's Choice pe care abia astept sa le incerc, au venit astazi dar nu am intrat in posesia lor inca. M-am hotarat asupra unui  exfoliant chimic cu acizi BHA 2% pentru ten mixt in general desi merge pt toate tipurile de ten. Exfolierea chimica este un pas absolut necesar in ingrijirea tenului deoarece acesti acizi topesc celulele moarte sau bolnave de la suprafata pielii si lasa loc celulelor sanatoase sa se reinoiasca, astfel daca ai un ten cu imperfectiuni acest produs ar putea sa faca minuni pe tenul tau.
Al doilea produs comandat este un toner plin de incrediente benefice de care tenul meu are nevoie dupa o lunga lupta cu monstruletii care au incercat sa isi reintre in drepturi de o luna incoace. Am reusit sa ii indepartez cu rabdare dar simt ca tenul meu are nevoie de ajutor in refacere si ca o proprietara buna ce ii sunt am hoarat sa il ajut.:)
Am mai comandat niste argila verde care are rolul de normalizarea a glandelor sebacee, ajuta foarte mult persoanele cu ten gras carora li se uleiaza tenul in exces si de asemenea are si un rol tonifiant.

Niste argila rosie cu efect de calmare si revitalizare, este ideala pentru tenul care a suferit niste transformari cum a fost al meu, pentru tenul tern, lipsit de viata sau pur si simplu lipsit de stralucire.
Si nu in ultimul rand, un hidratant natural pe care intentionez sa il folosesc atat simplu cat si in mastile cu argila, ulei de jojoba, un ulei extrem de benifc pentru tenul cu probleme acneice si in general pentru orice tip de ten. Este emolient, echilibrant, anti inflamator si hranitor.

O sa va tin la curent cu evolutia tenului meu dupa aceste tratamente si daca aveti probleme de acest gen va recomand cu drag sa le tratati cu oricare, sau toate, dintre produsele enumerate mai sus.
Voi cum tratati perioadele mai putin bune ale tenului?

2 comentarii:

  1. sa ne arati si pozuci inainte si dupa- eu sunt fascinata de transformarile puternice ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: nu stiu daca am curajul cu poze inainte, desi e clar ca eu le vad mai grave decat sunt.:)

    RăspundețiȘtergere