miercuri, 19 octombrie 2011

Olay Total Effects-review

Am cumparat Olay Total Effects cu cateva luni in urma, asadar am avut suficient timp sa-mi fac o parere clara asupra acestui produs. Crema se adreseaza persoanelor cu ten normal-uscat dar poate fi cu succes utilizata si de persoanele cu ten mixt si unele zone uscate. Din punctul meu de vedere nu cred ca voi mai gasi pe piata din Romania un produs atat de bun raportat la pretul sau. Incredientele din acest produs sunt mai mult decat benefice, contine antioxidanti si alte incrediente prietenoase care ajuta la regenerarea pielii, este o crema bogata dar nu grasa, amablajul este perfect in sensul ca produsul este stocat intr-un tub si nu poate fi contaminat, dozarea se face perfect prin pompita si culoarea ambalajului este mata asadar nu permite patrunderea luminii. Dimineata ma trezesc cu un ten luminos deoarece ajuta tenul sa-si indeplineasca toate functiile in timpul noptii, o folosesc numai seara deoarece in timpul zilei aplic crema cu fps. Cantitatea este mare, respectiv 50g si ajunge mult deoarece o bobita este suficienta pentru aplicarea pe intreaga fata. Produsele Olay imi inspira incredere deoarece au incrediente extrem de bune iar preturile nu sunt nesimtit de mari. Crema aceasta a costat undeva in jur de 70 de lei daca imi amintesc bine si va recomand sa o luati in varianta fragrance free daca doriti sa indepartati orice urma de risc in ceea ce priveste iritatia fetei. Ii dau nota 10 cu felicitari si pot spune cu mana pe inima ca nu-i gasesc niciun punct slab.
Nu este un produs antirid si nu se incadreaza doar pentru o categorie de varsta, este un produs foarte bun, hidratant, contine incrediente de care tenul are nevoie si atat. Nu o sa aveti parte de niciun lifting folosind-o, nu o sa dispara ridurile ca prin minune si in afara de operatiile estetice din punctul meu de vedere nimic nu o sa faca asta decat o ingrijire adecvata.

9 comentarii:

  1. Extrem de bun review, multumim.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa imi cumpar si eu, chiar aveam nevoie de o crema buna si nu stiam ce. Am ten uscat.

    RăspundețiȘtergere
  3. de acord, LAvi, nici o crema nu poate sterge ridurile. Tot ce putem face e sa o hidratam din interior si din exterior. Vreau si eu sa incerc, imediat ce mi se epuizeaza crema antiimperfectiuni de la Farmec ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gia: merge perfect pt tenul uscat.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Stilistele: sunt convinsa ca o sa iti placa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se gaseste in supermarketuri, Carrefour, Cora, Real.

    RăspundețiȘtergere
  7. E cea mai buna crema pe care am folosit-o pana acum, o spun cu cea mai mare sinceritate. Am 33 de ani si ten cu tendinte de uscare. Si vara e potrivita pentru ca nu este grasa.

    RăspundețiȘtergere