duminică, 23 octombrie 2011

Outfit day.

Asa cum am promis rubrica "Outfit day" a revenit. Modelul de astazi este una dintre prietenele mele,Adriana, avocat stagiar in Cluj. Am ales impreuna o tinuta simpla dar cu cateva elemente deosebite care sa o scoata din anonimat, pantalonii cu partea din fata din piele, esarfa extrem de colorata si bluza in culori neutre. Puteti compune aceasta tinuta folosind un element central, in cazul acesta a fost esarfa. In rest, mergeti pe culori neutre, terne. Este usor de recreat si de purtat tinuta care a purtat-o Adriana aici .

Make up and hair by me.:)
Sper sa va placa! Urmeaza alte surprize la aceasta rubrica, doar nu credeti ca am iesit din casa doar pentru cateva fotografii, nu?:)

14 comentarii:

  1. am si eu o fotografie pe strada aia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta dar si modelul e super! Imi place rubrica ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place enorm tinuta!As vrea sa pui in rubrica asta tinute pe care sa le putem face si noi nu numai sa vedem haine la care nici nu putem visa...mersi!

    RăspundețiȘtergere
  4. I love how the scarf brings life in this outfit!!!Lovely

    RăspundețiȘtergere
  5. @coco: e o strada buna de foto, are un ambient bun :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anca M.:asta o sa incerc in mare parte.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Esarfa si unghiile fac tinuta.Frumos...

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesanta rubrica! Imi place ideea tinutei, inclusiv coafura si machiajul, insa nu imi place bluza, mi se pare ca nu se potrivesc deloc nici materialul si nici imprimeul,as fi ales ceva puuutin mai sofisticat. Felicitari si ma bucur ca iti faci timp sa postezi des.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andra Enache: multumesc pentru aprecieri. Prin bluza casual am incercat sa temperam putin tinuta ca sa nu fie atat de pretentioasa. Mie imi plac mult combinatile de materiale si texturi care la prima vedere nu merg. Te mai astept pe aici cu comentarii la fel de contructive. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un tutorial pentru coafura nu ne faci? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. esarfa e draguta foc! si-mi place tare mult cum ti-ai prins parul ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. F dragutz modelul, de tinuta nu comentez nimic, pentru ca sunt obisnuita cu asemenea combinatii, Adriana tot timpul se imbraca f f frumos:)pupici

    RăspundețiȘtergere