sâmbătă, 18 februarie 2012

Tutorial- conturarea sprancenelor.

V-am promis un tutorial despre conturarea sprancenelor. Am incercat sa fac unul, sper sa fie cat se poate de clar, din pacate sprancenele mele nu sunt in cea mai buna forma datorita faptului ca incerc sa le schimb usor conturul si le las sa creasca. De asemenea, culoarea aleasa pentru acest tutorial este doar demonstrativa, eu le conturez mai deschis  cu un ton.
Primul pas este sa alegeti fardul pe care doriti sa il folositi.Acesta trebuie sa fie mat si sa mearga cu nuanta parului, chiar daca nu vor fi identice este ideal sa fie cat mai asemanatoare. Evident, nu si daca sunteti blonde.

2.Spargeti o bucatica de fard.

3. Puneti fardul pe mana.
4.Adaugati putina crema.
5.Amestecati pana obtineti o pasta.
 6.Cu aceasta pasta colorati sprancenele. Adaugati pasta treptat pentru a putea corecta ceea ce nu va place si pentru a nu obtine un aspect foarte incarcat.
7.Adaugati un fard deschis, usor sidefat chiar sub conturul sprancenei.

8.Nu conturati si nu definiti perfect pentru a pastra un aspect natural. Cu un servetel tapotai usor spranceana pentru a lua surplusul de fard. Gata! (Culoarea folosita este demonstrativa, eu nu imi machiez niciodata atat de puternic sprancenele. Puteti doza cantitatea in functie de preferintele voastre)


 Mia jos, am conturat pentru o
 fata blonda sprancenele cu aceeasi metoda.

10 comentarii:

  1. Foarte util. Multumim:*
    PS: Superbi ochisori:">

    RăspundețiȘtergere
  2. mai fata,tu cred ca nu ai vazut tutoriale pana acum pe youtube la make-up artisti.sau la fete care detin beauty bloguri.am vazut cu fard inchis la culoare,am vazut cu creion ,dar cu fard de ochi amestecat cu apa si pus pe sprinceana,nu am vazut.macar de arata bine in final.dar e oribil si artificial.eu zic sa te mai documentezi inainte sa postezi prostiile astea.cata

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant.. Eu nu as putea incerca metoda, pentru ca mi se pare ca arata prea nenatural. Prefer sa umplu golurile cu fard si atat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata draga mea, daca citeai si textul inainte sa comentezi, vedeai ca am specificat foarte clar ca eu le fac mai deschise tocmai ca sa arate mai natural, asta a fost o demonstratie de tehnica.Nu ma compar cu nimeni care face tutoriale, nu le urmaresc deci nu ma intereseaza, ma bucur ca existe fete care le fac foarte bine, eu nu am mai facut si atata pot momentan. Inteleg ca nu iti place, inteleg ca nu simpatizezi metoda, nu inteleg insa de ce ti-ai luat doua minute din timpul tau pretios ca sa ma jignesti pe mine si ca sa iti dovedesti lipsa de bun simt aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant, nu ma gandeam la metoda fard plus crema. Eu am un creion foarte fain, am si gel de sprancene si fard, dar problema mea e indemanarea...Mai am mult de repetat si exersat ca nu reusesc sa le fac la fel:D. fain blogul, btw.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, nu imi place :( arata absolut oribil! nu trebuie sa iei opiniile noastre ca pe niste jigniri, nu te-am criticat pe tine ca persoana, ci ceea ce ai facut tu din punct de vedere al machiajului sprancenelor! iti asumi acest lucru in momentul in care postezi ceva pe blog in mod public. Rezultatul este departe de a fi natural, iar crema cred ca face sa se intinda de mama focului in contact cu sebumul tot fardul... Esti mult mai frumoasa fara sprancene conturate astfel, fie si cu culoarea demonstrativa, pe care sincer nu inteleg de ce ai folosit-o... Public anonim pt ca sunt la job! Numai bine, Pinkdiva

    RăspundețiȘtergere
  7. Inteleg faptul ca nu iti place, nu inteleg tonul malitios si jignitor, asta imi pare rau dar nu o pot intelege, tine de educatie din pc meu de vedere. Este imposibil sa multumesti pe toata lumea, accept orice critica atata timp cat este constructiva dar vezi tu, cand este spusa intr-un mod ofensiv deja devine mai mult decat o critica si ofensele nu le pot accepta, cel putin nu in spatiul meu. Cat despre tehnica, arata foarte bine din pc meu de vedere daca este realizata cum trebuie, cu culoarea care trebuie si cu forma care trebuie, nu se intinde absolut deloc si rezista toata ziua deoarece compozitia se usuca. Sa nu crezi ca am inventat gaura din macaroana, este o tehnica pe care am vazut-o la un make up artist, am aplicat-o, mi-a placut mult si am decis sa o impartasesc si cu voi.Eu o folosesc aproape zilnic si sunt foarte multumita, merge perfect pentru persoanele care prefera aprancenele foarte bine conturate si un machiaj nude pentru restul fetei, atata tot.Este liber fiecare sa o adopte sau nu, o idee in plus nu cred ca strica niciodata.

    RăspundețiȘtergere