miercuri, 21 martie 2012

Tipsuri pentru un ten cu aspect odihnit.

Se intampla oricui sa piarda o noapte sau sa se trezeasca pur si simplu obosit, cu tenul lipsit de stralucire, cu cearcane, etc.Daca imediat dupa, ai de iesit in lume si poate te deranjeaza acest aspect trebuie sa pui rapid in aplicare cateva trucuri care iti vor pune tenul pe picioare.

-fa un ceai concentrat din ceai verde si musetel, inmoaie o bucata de tifon in el si pune compresa calduta pe fata. Cand se raceste, o schimbi. Combinatia aceasta de ceaiuri are efect antiinflamator si calmant, o sa iti calmeze roseata de pe fata si o sa iti pregateasca tenul pentru machiaj.
-pune putin iluminator in fond de ten dar nu atat de mult incat sa-ti luceasca fata ca un bec ci sa capete o stralucire discreta.Aplica fondul de ten din spre centrul fetei spre exterior, astfel, centrul fetei va avea mai mult produs si evident mai multa stralucire in timp ce marginile fetei vor fi mai discrete. Trucul acesta iti va da o prospetime aparte si va capta lumina mult mai bine pe chipul tau.
-contureaza-ti sprancenele bine si fixeaza-le, astfel incat sa capete un aspect foarte aranjat iar sub conturul acestora aplica un strop de fard iluminator in culoarea pielii, iti vei lumina privirea.
-contureaza-ti ochii cu un fard sau cu un creion maro, nu foarte inchis. Negrul iti va inaspri trasaturile si iti va evidentia imperfectiunile.
-aplica un gloss sau un ruj intr-o culoare cat mai naturala care sa aiba tonuri de roz sau piersica, nu de rosu sau de maro, tonurile de rosu sau de maro pot arata foarte bine dar pe un ten curat si odihnit.
Ultimul sfat si cel mai important: incearca totusi sa nu pierzi noptile. In timp, lucrul asta se va vedea pe tenul tau, pe starea ta psihica si pe sanatatea ta. Somnul este cel mai important produs de make up.:)
Maine va astept pe blog cu cateva sfaturi pentru viitoarele mirese.:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu