miercuri, 11 aprilie 2012

Ingrijire pana la barbie.

Pana acolo o facem majoritatea, nu? Sunt tare curioasa care dintre voi isi demachiaza gatul, pieptul, umerii, spatele si toate locurile care nu sunt acoperite de haine? Care dintre voi hidrateaza si exfoliaza aceste zone? Nu, nu va cert pentru ca nici eu nu ma pot lauda la capitolul asta, cateodata uit, cateodata mi-e lene, cateodata n-am chef si uite asa de cele mai multe ori ne pastram fata de portelan si ne tradeaza varsta...altceva.
Stiti mainile acelea de batranica, nu? Le au vedete internationale cum ar fi Sarah Jessica Parker si arata absolut hidos, poti arata traznet si sa nu-ti dea nimeni nici 20 de ani, daca apari cu niste maini fleoscaite, ridate si patate inseamna ca ai pierdut cursa cu tineretea.
E foarte simplu sa iti pastrezi mainile tinere si suple. Va spun eu cum: ele trebuie spalate cu produse foarte blande (mai ales ca le spalam foarte des ) care sa nu contina iritanti, puteti incerca un gel de dus pentru copii pe care sa il folositi in locul sapunului lichid. De asemenea mainile trebuie hidratate cu creme potrivite care sa contina ingrediente cu adevarat hidratante, pot fi si tratate cu masti din uleiuri vegetale, exfoliate cu exfolianti chimici si cel mai important, protejate de soare.Puteti sa aplicati mix de uleiuri ultra hidratante cum ar fi argan, masline, sa le faceti gomaj cu zat de cafea si ulei de masline, etc. Soarele impreuna cu alti factori determina in timp aspectul acela urat de imbatranit si patat care poate fi evitat printr-o protectie potrivita si mai ales, constanta.
Voi cum va ingrijiti mainile, le acordati atentia cuvenita?

Nu uitati de giveaway-ul in desfausrare!

8 comentarii:

  1. mare dreptate ai in postarea asta..de multe ori oferim foarte multa atentie fetei insa uitam de restul corpului...poate explicatia cea mai valabila ar fi aceea ca fata este mai "la vedere" si este o portiune mai mica de ingrijit in comparatie cu intreg corpul (incercam sa gasesc o scuza)...desi nu ar trebui sa incapa scuze in acest subiect...
    si eu uit de multe ori sa imi aplic creme pe intreaga piele si de cele mai multe ori o fac cand pielea mea zbiara dupa putina hidratare sau exfoliere...sper ca sa numai uit:D...postarea ta ma motiveaza:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra, postarea mea ma motiveaza si pe mine.:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte mult mi-a placut postarea ta. stiu si eu ca mainile imbatranesc foarte repede. pai eu ma spal f des pe maini, acum am sapun lichid de la elmiplant, cu care ma impac f bine, si folosesc foarte multa crema de maini. am peste tot crema de maini. in bucatarie, in masina, in geanta. incerc sa am mare mare grija de ele, mai ales ca am pielea uscata. dar folosesc crema de maini des, des, des. si mainile mele sunt o placere :)) in plus, de fiecare data cand imi spal parul si imi dau cu ulei, imi fac si un mic masaj la maini cu ulei. ce ulei... de care am, de care apuc. incepand de la masline, argan, macadamia, avocado. ala de avocado nu imi place in mod special, nu stiu de ce, dar il folosesc.
    in rest, aveti grija de maini!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca SJP nu-si ingrijeste mainile. Mie mainile ei nu mi se par ridate, ci problema ar fi ca venele sunt foarte pronuntate. Si eu ma confrunt cu problema asta. Am observat ca imi mai trece cand fac sport - cred ca depinde foarte mult si tipul de exercitii facute, pt. ca la alte persoane exercitiile fizice au accentuat problema. Am mai citit ca ar trebui sa stau cu mainile si picioarele pe sus (haha..) ca sangele sa poata sa circule mai usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca si le ingrijeste sau nu, poate sta excesiv la soare sau merge la solar pt ca am observat ca ii sunt si patate. Da, treaba asta cu venele e destul de enervanta la femei, poate mai multa apa nu ar ajuta?

      Ștergere