sâmbătă, 21 aprilie 2012

Joico Silk Result- review

Dupa cateva luni bune in care am folosit samponul Farouk Royal Treatment cu rezultate exceptionale am decis sa incerc si altceva de dragul diversitatii. Vreau sa va spun ca Farouk Royal Treatment mi-a schimbat complet conceptia despre sampoane, eram total convinsa inainte ca un sampon fara balsam este zero si are doar rolul de curatare dar acest sampon si-a facut atat de bine treaba incat am concluzionat ca trebuie sa existe si altele la fel.Nu l-am mai cumparat datorita pretului nesimtit de mare dupa parerea mea (99,00 lei) in conditiile in care pe Amazon in US l-am gasit la 12 dolari si nu vreau sub nicio forma sa alimentez afacerile cuiva care mizeaza doar pe adaosuri exorbitante dar asta e un bai de-al meu.
Ma rog, am zis sa dau totusi o suma frumusica pe un nou sampon ca sa nu cobor standardele tocmai acuma si am ales Joico Silk Result care promite marea si sarea, evident. Am dat pe el cam 60 de lei si l-am luat singur ca sa vad ce poate face. In loc de masca aplic un strop de ulei de jojoba pe lungimea parului dupa ce ies de la dus asadar nu am vrut sa mai dau o caruta de bani si pe balsam sau masca.
Nu imi place sa ma lansez in declaratii taioase dar mie samponul asta nu mi s-a potrivit deloc si ceea ce voi spune a functionat doar in cazul meu, poate la voi sa fie altfel. Eu personal sampon mai prost nu am testat niciodata.Mi se pare o mizerie impachetata frumos si vanduta scump ca sa fiu mai exacta. Miros slabut dar asta nu e o problema insa chiar de la primele utilizari au inceput sa-mi apara in cap mici cosulete dureroase care in timp faceau coaja. Cel mai probabil contine ceva ingredient iritant dar nu am apucat inca sa-i studiez lista, va updatez de indata ce apuc.Silk Result este probabil doar in visele directorului de marketing deoarece rezultatele dupa spalare nu aveau nimic de-a face cu matasea. Dupa multe luni am pus din nou mana pe masca deoarece imi facea niste smocuri pe care altfel nu aveam cum sa le piaptan. Stiu ca vor aparea x si y care imi vor spune ca rezultatele maxime se obtin cu masca si balsam dar atunci cand dau 60 de lei pe un sampon ma astept sa nu fie mizerabil folosit singur si punct. Ok, nu imi va face parul ca matasea daca nu folosesc si balsam dar nici nu mi-l va lasa in smocuri pe care trebuie sa le rup, nu?
In concluzie de la mine ia un 5 cu indulgenta si asta doar pentru ambalaj, in rest nu-mi place nimic la el.

Am luat acum spre testare Gliss, va tin la curent cu rezultatele.
Pe Farouk Royal Treatment nu voi mai da bani in Romania oricat voi fi de tentata, astept sa ma cadoriseasca cineva de prin state.:)

4 comentarii:

  1. bun, deci nu sunt singura nemultumita de Joico..eu am luat Daily Moisturizing shampoo+conditioner PLUS renumitul tratament K-Pack si am ramas absolut dezamagita. K-Pack mi-a imbacsit parul in ultimul hal, se simtea ca si cum nu as fi clatit deloc bine. Cat despre sampon, fff prost, am patit la fel ca si tine cu smocurile de par. Balsamul a fost cel mai ok, dar tot aveam senzatia de imbacseala.
    M-am intors la Bed Head Ressurection care imi merge de minune, iar vara folosesc Yes to Carrots sau Yes to Cucumbers..au niste sampoane si balsamuri ff usoare, fresh care nu iti imbacsesc parul deloc si curata bland sclapul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu de ce isteria asta cu Joico, adica ma gandesc ca unora le este ok dar nu cred ca unora le face foarte bine si unora foarte rau, totusi...o sa incerc si eu Yes to Carrots, ma atrage gama.:)

      Ștergere
  2. Wooow, am ramas super uimita. De bine ce vroiam sa-mi comand K-Pak. Cred ca mai bine stau cu 150 de lei in buzunar acum :))

    RăspundețiȘtergere