miercuri, 4 aprilie 2012

Vine vara, ascunde colaceii!

Vine vara, in sfarsit! Stiu ca pentru femeile "dotate" cu cateva kilograme in plus asta poate fi un stres maxim. In costumul de baie, oricat de tare te-ar avantaja surplusul de kilograme se vede (numai daca nu iti pui costumul de scafandru pe plaja).
Mai este putin timp pana cand hainele se vor diminua simtitor, asadar, daca simtit ca mai trebuie lucrat, acum este momentul sa trageti tare.
Pentru fetele care au burtica sau/si colacei am insa cateva sfaturi vestimentare cu care puteti usor pacali ochii celor care va privesc. Primul pas este sa alegem tesaturi usoare dar o idee mai tepene, nicidecum materialele acelea foarte subtiri care se muleaza pe orice cuta. Materialul trebuie sa cada bine pe corp si sa nu ia forma burtii sau a colaceilor, mai ales atunci cand stati jos . De asemenea este foarte importanta si forma tinutei pe care o alegem. Partea cu probleme trebuie intotdeauna ascunsa, nicidecum evidentiata. Sezonul acesta ne putem folosi de peplum ca sa ascundem burtica dar avem si alte variante bune si foarte la indemana : rochitele! Aceste trebuie intotdeauna sa fie lejere in jurul burtii, sa iti dea spatiu de miscare si sa nu se muleze. O rochita cu elastic in talie va crea impresia de subtire si va ascunde volanasele personale. Daca ai picioare frumoase rochita poate fi scurta ( la modul decent, evident) si neaparat purtata cu tocuri sau platforme, inaltimea da impresia de suplete si alungire. Poti purta rochite colorate, nu e musai sa fie negru ca sa ascunzi, important este sa te avantajeze modelul. Daca burta vine la pachet cu niste brate groase iti recomand sa porti intotdeauna maneci si in principiu acestea nu trebuie sa fie stramte dupa forma bratului ci usor largute.Daca ai sani frumosi afiseaza un decolteu discret, daca stai mai slab la capitolul aceste iti poti alege o rochita cu volum in partea de sos care sa dea impresia de ..."dotare".
Mai jos am ales pentru voi caeva modele exemplificative care mie imi plac foarte mult, toate de aici.









5 comentarii:

  1. 'O rochita cu elastic in talie va creea impresia de subtire si va ascunde volanasele personale'- "crea"- in acest context se scrie cu un singur E.
    Din pacate, un elastic in talie creeaza impresia de volum, nicidecum pe dos, mai ales daca este subtire :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi pentru atentionare, voi corecta greseala gramaticala.
      Dupa cum se vede in exemplu, elasticul chiar creaza impresia de talie, ascunde sub faldurile de volum burta sau colaceii, o curea strange si se vede urat, un elastic este mult mai flexibil si se aseaza frumos peste o talie imperfecta. Eu vorbesc din experienta personala, asta e problema mea de o viata si stiu exact cum sa o maschez.

      Ștergere
    2. Lavi, eu intotdeauna am avut problema cu burta si ai dreptate, atunci cand pun curea in talie ma strange iar atunci cand stau jos arata oribil, insa cand accentuez talia cu ceva mai lejer ma si simt bine si arata si foarte bine. Pe mine ma intereseazasa arat bine si cand stau jos si cand stau in picioare ca nu sunt de portelan. Nu mi se pare ca un elastic mareste decat daca e strans extrm de tare pe material si asta depinde extrem de mult de model.

      Ștergere
    3. Gia, asa cred si simt si eu. Cum am spus, vorbesc din experienta.

      Ștergere
  2. ii ascundem...da' unde ???? :)))

    RăspundețiȘtergere