luni, 15 octombrie 2012

Update-a treia luna de tae bo, incheiata.

Am inceput sa slabesc. Nu stiu daca lunile trecute am slabit ceva dar acum am inceput cu adevarat sa slabesc. Mai precis, aproape zilnic cineva imi spune asta, indeosebi persoane cu care ma vad des si care nu cred ca ar observa 2, 3 kg in minus atat de usor.
Nu m-am cantarit deloc, nu am cantar acasa si nici dorinta sa-mi cumpar unul. Este unul la sala dar ca un facut, de fiecare data cand vreau sa ma cantaresc eu nu vrea sa mearga si pace.
Irelevant, oricum nu m-am cramponat niciodata in kilograme. Imi place sa cred ca am oasele grele :))).
Ma simt minunat dupa 3 luni de tae bo. Nu va pot explica ce inseamna pentru o persoana care nu a facut sport in viata ei (nu glumesc deloc) sa descopere lumea asta. Dupa cum v-am mai spus, inceputul a fost de groaza, mergeam ca la taiere. Mai am si acuma momente cand sunt atat de obosita cand vin de la serviciu incat imi vine sa fac ce fac eu cel mai bine, adica sa stau. Dar m-am mobilizat de fiecare data, am mers si tare bine am facut deoarece intotdeauna la final m-am felicitat pentru efortul facut. Intru in sala obosita si plina ochi de lene si ies usoara si plina de energie.
Nu am stiut ca sportul face minuni dar sincer, face.
Am un tonus excelent, sunt mai vioaie si mai rapida si senzatia blugilor largi, va spun cinstit, nu se compara cu nicio ciocolata din lume.
Ma motiveaza enorm faptul ca incep sa se vada rezultate clare si imi da un avant senzational.
Sala la care merg, v-am mai spus, este o sala micuta unde se face doar tae bo, step aerobic si karate insa fetele care vin la tae bo sunt aproape mereu aceleasi si deja se stiu povestile cele mai de succes in materie de pierdut kilograme. Avem printre noi o adolescenta 16-17 ani care a slabit in 7 luni 20 de kilograme. De fiecare data cand merg la antrenament este mai slaba si mai frumoasa, un adevara exemplu de ambitie. Fata vine zilnic la sala (exceptand weekendul) si indiferent de vreme vine si se intoarce pe jos in condtile in care locuieste cam la 5km de sala. A pornit undeva de la 80 si ceva de kilograme, este micuta de inaltime, are cam 1.55 cm dar este uimitor sa vezi cum pe zi ce trece se transforma intro tanara extraordinar de frumoasa. De fiecare data cand merg la sala o incurajez si o laud, este un adevarat exemplu si o motivatia extraordinara pentru mine.
Ideea este ca se poate. Chiar daca esti anti talent, chiar daca ai depasit cu mult limita normala de kilograme, chiar daca ti-e groaza sa te apuci, daca vrei, se poate. Nu exista scuze atunci cand este cazul sa slabesti, decat scuza nepasarii si a delasarii si doar in cazuri exceptionale, a bolii. Cu un regim de viata sanatos si permisiv si cu miscare sustinuta oricine poate sa ajunga la o greutate normala cu conditia sa iti depasesti limitele, sa iti invingi lenea si sa scapi de obiceiurile proaste.
Nu exista altfel de slabit decat printr-un regim de viata sanatos si miscare. Aruncati la gunoi toate ceaiurile, pastilele,shake-urile minune,  dietele stricte de la vecina si investiti toti acesti bani intr-un abonament la sala sau intr-o pereche de adidasi de alergat, efectele sunt garantate.
Succes fetelor!
Aici si aici puteti urmari evolutia mea de cand am inceput sa fac sport.


2 comentarii:

  1. bravoooo...eu nu am atata ambitie...adevarul , ca nici timp !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, nu cred ca nu gasesti 2 -3 ore pe saptamana disponibile :)

      Ștergere