miercuri, 20 iulie 2011

Femeia-instructiuni de folosire

"Femeia pe care tocmai vrei s-o intrebuintezi a fost facuta din iubire si de aceea nu poate functiona fara acest combustibil. Ai grija sa-i faci mereu plinul.
Daca o iei in brate, nu uita sa repeti constant gestul.Reactioneaza la fel de minunat la sarutari si mangaieri , ba chiar la cuvinte calde si simple.
Cand e trista, incearca sa o faci sa zambeasca. Nu lovi niciodata o femeie, caci vei inceta sa mai fii barbat si vei deveni o jigodie, chiar si pentru copiii tai. Ei nu vor uita niciodata ca ai batut-o pe mama lor.
Femeile, chiar si cele mai sofisticate au bucurii dintre cele mai simple-o floare, chiar si una salbatica ,le da atatia fiori cat un barbat nu poate intelege....Sa nu uiti de ziua ei, de 1 Martie sau de 8 Martie, de aniversarea casniciei dar neaparat, macar o data intr-o zi oarecare ,din banalul motiv ca ti-e draga...joia asta , nu uita sa-i duci o floare , poate chiar cea care-i place ei, nu cea pe care ai gasit-o la coltul strazii.
 Nu intra peste ea in baie si nici n-o pandi cand se aranjeaza. Cele mai multe femei prefera sa le vezi doar in varianta finala. Respecta-le misterul si induiosatoarea grija de a straluci pentru tine.
Nu uita niciodata ca femeie are nevoie sa ii spui cat e de frumoasa, cat iti e de draga si cat de tare iti lipseste. Pe ea, cuvintele calde o fac si mai frumoasa, iar faptele frumoase o fac si mai calda.
Nu te ingrijora ca piesele din care e facuta femeia se mai deterioreaza si isi mai schimba aspectul. Doar unele pot fi inlocuite, insa e preferabil sa observi ca si piesele tale sufera aceleasi transformari.
Respecta-i familia, prietenele bune si colegii de serviciu. Armonia se instaleaza mai ales atunci cand esti primul care o practica...Cu cat esti mai sociabil si mai placut de lumea din jurul ei, cu atat vei fi mai iubit si mai respectat.
N-o transforma in sclava ta, chiar daca ea iti face cu dragoste mancare si masaj la picioarele obosite si...lista de cumparaturi.Da-i o mana de ajutor, uimeste-o gatind macar un mic dejun, fa-i un ceai de iasomie si da-i deoparte suvita de pe frunte ca sa ii vezi ochii dragi.
N-o umili si n-o jigni niciodata, mai ales in public sau de fata cu copiii.
Nu rade de pasiunile ei ciudate. Asa par si ale tale doar ca tu ai norocul sa fii inteles si apreciat pentru ele.
Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viata ta- in fiecare femeie care te-a iubit sau te iubeste ai fost si tu altul.
Nu-i strica bucuriile marunte-exact din ele se incarca si fara sa stii din energia ei te incarci si tu.
Femeia functioneaza perfect atunci cand o iubesti perfect. Cand nu-ti mai place cum functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit, chiar tu iubirea vietii ei."
                                                                        de Mihaela Radulescu-Intreaba-ma orice

4 comentarii:

  1. cat de frumos:X.tocmai i-am citit la telefon postarea ta prietenului meu;)).crede ca am facut-o eu pentru ca mi se potriveste de minune:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Madlen: in orice relatie se potriveste de minune.:)si mie mi-a placut enorm, sfaturi simple dar foarte importante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-au lasat un gust amar randurile de mai sus dupa ce am vazut cine le-a scris... Sunt frumoase si foarte adevarate, totusi.

    RăspundețiȘtergere