joi, 8 septembrie 2011

Pacaleste-i vizual 2.

Postarea anterioara a fost o postare lunga in care va explicam toate tipsurile pentru a reda un efect de alungire picioarelor dar dupa punctul 1, cealalata parte de postare a disparut in neant  odata ce i-am dat publish. Am hotarat atunci ca o sa fac o miniserie, se pare ca Blogger nu accepta postarile lungi, vrea totul scurt si concis. Ok, facem dupa cum dicteaza.:)
Daca cel mai important lucru este sa nu taiem glezna, alt aspect important este sa nu scurtam vizual piciorul prin articole vestimentare care sa ne taie din lungime. Nu este recomandat sa purtam nimic ce se opreste la jumatatea pulpei, nici cizme de aceasta lungime,mai ales daca sunt stramte si nici fuste care se opresc la jumatatea pulpei, vor evidentia atat grosimea picorului cat ne vor si taia din inaltime. Este recomandat sa lasam sa se vada genunchiul si glezna si sa alegem articole vestimentare care sa nu taie aceste parti ale corpului. Lungimea fustei trebuie sa inceapa de la o palma deasupra genunchiului pana unde te lasa decenta in cazul in care esti adepta fustelor scurte iar daca doresti sa porti cizme poarta-le pana sub genunchi, nici peste nici mult sub acestia.
Leighton, actrita care interpreteaza rolul lui Blair in serialul Gossip Girl are o statura medie si am citi intr-un interviu de-al ei, intrebata fiind ce ar schimba la ea a raspuns ca lungimea picioarelor sale. Priviti mai jos cum schimba lungimea picioarelor sale purtand ceea ce o avantajeaza.
Cum am spus, mai sus, pentru cine are picioarele scurte, groase sau doar vrea sa mai castige vizual cativa cm, evitam :

Va urma....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu