luni, 24 ianuarie 2011

La Roche Posay - Hydraphase Legere ( review )

La Roche Posay este compania mea preferata de dermocosmetice, imediat dupa urmeaza Avene. Imi plac produsele lor, fac exact ceea ce promit sau cel putin la mine au functionat intocmai. Hydaphase Legere este o crema hidratanta, special conceputa pentru tenul mixt-gras. Are o fromula non grasa dar totusi hidrateaza in profunzime.

Ce promite: Zi de zi hidrateaza pielea si reduce sensibilitatea.
Inspirat de studiile asupra pielii sensibile si reactive, a fragilitatii si reactivitatii acesteia, La Roche-Posay lanseaza Hydraphase, prima crema hidratanta care reduce sensibilitatea cutanata.

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pielii sensibile, apa termala La Roche-Posay este asociata pentru prima data cu hidrolipidele, o noua generatie de hidrocaptori.
Datorita unei structuri apropiate de cea a membranei celulare, hidrolipidele sunt utilizate la fabricarea organelor artificiale si a solutiilor pentru lentilele de contact.
Acestea se integreaza natural in epiderm si au proprietati unice care permit pielii sa absoarba apa si apoi sa o elibereze in interiorul dermului.
Hydraphase Legere, pentru piele sensibila normala si mixta: proaspata si fara efect gras.

Ce cred eu: 
+ are o formula non grasa si nu ingrasa tenul
   este perfecta ca si baza de machiaj
   are un miros extrem de delicat, nu se smte aproape deloc
   nu produce alergii
   nu contine parabeni
   se absoarbe extrem de repde
   ambalajul e foarte util deoarece are pompita si o poti doza foarte bine

- iarna, daca tenul se usuca foarte tare nu este suficient de hidratanta 

 


6 comentarii:

  1. am auzit multe lucruei bune desore aceasta crema:)
    cred ca e foarte buna!
    poate am sa o incerc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Irynuk: e f buna, eu sunt f multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. hey Lavi, imi face placere sa`ti citesc blogul.Cum e hydraphase`ul?? si eu merg pe mana la roche posay dar as incerca si altceva.Acum caut o crema, mai exact fluid,pentru ten normal/mixt/sensibil :)) ciudat in concluzie.Ma tenteaza Uriage-hydracristal,dar nu stiu daca o mai gasesc pentru ca am inteles ca nu se mai produce :) cum iti merge cu hydraphase`ul?

    Alexandra :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alexandra: mie imi merge f bine cu Roche, Uriage nu am incercat dar pt ten mixt/normal/sensibil, poti incerca Ivatherm- Ivamat, eu m-am inteles foarte bine cu ea. Ma bucur ca iti place blogul meu, te mai astept pe la mine.:P

    RăspundețiȘtergere
  5. esti o draguta si prompta :) hmm stau pe ganduri de cateva zile ca nu stiu ce sa`mi iau, am avut effaclar k dar acum simt nevoia de hidratare, imi simt pielea nehidratata suficient si vreau fluid neaparat.ivamat`ul mi`a spus dr dermatolog ca imi prea usuca tenul,al meu uneori o ia razna, asta doar in zona t,incepe sa luceasca:) oricum daca nu gasesc uriage merg pe hydraphase daca zici ca e non`grasa si hidratanta in acelasi timp.
    Sa ai o seara minunata si calduroasa,la ce frig avem afara, vaii :):) te pup , Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu usuca tenul Ivamat dar poate e prea seaca pe timp de iarna daca nu ai probleme serioase cu sebumul.Daca incerci Uriage sa imi spui si mie cum e. Si eu urasc frigul, am foarte mare probleme cu uscatul mainilor in aceasta perioada. :( Mersi pt complimente si tu esti draguta ca ma urmaresti.:*

    RăspundețiȘtergere