sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Primere- Recomandari

Multe dintre noi nu stiu inca si nu folosesc acest produs. Eu am incepu sa il folosesc acum un an, am testat machiajul cu si fara si am ajuns la concluzia clara ca este un produs must have in trusa de machiaj a  fiecarei fete.
Ce este un primer? Primerul este o baza de machiaj care se aplica inainte de fond de ten, dupa crema si are rolul de a fixa machiajul ( acesta, in functie de calitatea primerului isi poate dubla rezistenta) , de a matifia tenul si de da o armonie coloristica fetei. Exista primer pentru ten, primer pentru ochi si primer pentru buze ( eu de astea am auzit). Momentan nu folosesc decat primer pentru ten, pe care il aplic si pe pleoape si se comporta minunat, eyelinerul rezista 12-14 ore impecabil. Chiar daca nu obisnuiti sa purtati un machiaj elaborat, totusi ar fi bine sa investiti in acest produs, pe langa rezistenta pe care o confera machiajului, asa cum am mentionat mai sus are si rolul de a matifia, inchide porii, reduce secretia de sebum.
Primerele pe care le folosesc eu momentan sunt:
L'oreal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Este un produs de care sunt foarte multumita, are o textura extrem de fina si delicata, se aplica usor, nu are miros, matifiaza si isi mentine efectul matifiant cateva ore bune, uniformizeaza culoarea pielii. Imi place ca primeste fondul de ten foarte bine, il aseaza si il fixeaza. Folosit pentru pleoape ajuta la aplicarea fardului si ii confera o rezistenta buna, dar nu la fel de buna ca si urmatorul. Pretul acestui produs este in jur de 40 de lei dar nu stiu unde il puteti gasi deoarece eu l-am cumparat de la cineva. Presupun totusi ca se poate cumpara de pe siteurile de specialitate.
Bare Minerals Prime Time Foundation Primer
Si acesta este un produs de care sunt foarte multumita, nu este la fel de matasos ca si cel de la L'oreal, este mai lichid dar isi face treaba foarte bine. Este un primer ceva mai light, nu are efect de matifiere atat de puternic dar si acesta confera o rezistenta indelungata. Aplicat pe pleoape, tine fardul mai bine ca si concurentul lui de mai sus. Pretul acestui produs nu il cunosc deoarece a fost cadou dar nu poate fi mai mare de 10-15 euro si cred ca il gasiti pe Strawberry, acolo am vazut ca au aparut produse Bare Minerals.

Daca ar fi sa aleg intre cele doua...nu m-as putea decide. As merge pe L'oreal pentru iarna si pe Bare Minerals pentru vara.
Voi ce primere folositi?

5 comentarii: