sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Top 8 parfumuri preferate.

Am primit un tag foarte interesant de la Anca careia ii multumesc ca s-a gadit la mine, sa vorbesc despre un top al parfumurilor mele preferate. Nu am foarte multe parfumuri preferate deoarece daca reusesc sa gasesc o aroma care ma reprezinta nu prea obisnuiesc sa o schimb. Tin sa mentionez ca imi flac notele florale, aromele fine si cel mai mult iubesc un parfum pe baza de mosc. Nu prea obisnuiesc sa port parfumuri fresh, nu ma reprezinta. Cel mai mult imi place ca un parfum sa exprime feminitate. Astea fiind zise, topul meu este:
Locul  8 - Cacharel Amor Amor
 Este un parfum pe care l-am purtat cam doi ani si de care mi-a fost foarte drag. Nu mai tin minte exact ce note avea dar retin ca era un miros dulce floral.

Locul   7- Lacoste Touch ok Pink
Este un parfum...copilaresc. Imi inspira buna dispozitie si chef de viata.

Locul   6-Jean Paul Gautier for Women
Este un parfum elegant, feminin in mirosul careia m-am regasit multa vreme. Il purtam mai ales toamna deoarece il asociam cu o stare de nostalgie.

Locul  5 - Victoria Secret Dream Angel Desire
Este parfumul de care am fost intrebata cel mai des cand il purtam. E un amestec de note florale cu citrice din cate imi amintesc sau cel putin eu asa il percepeam. Imi dadea o stare euforica.


  

Locul   4- Christian Dior J'adore
 
Am adorat parfumul asta. Este atat de feminin, de elegant, de romantic. Reprezinta alegerea perfecta pentru o femeie discreta, dulce si senzuala. Oricand l-as mai cumpara.

Locul   3- Chanel Mademoiselle
Un parfum foarte, foarte elegant si feminin. Ma facea sa ma simt o adevarata lady cand il purtam.
Locul   2- Guerlain My Insolence
Este parfumul pe care il folosesc acum si imi place la nebunie. Are note florale dar un miros deosebit si persistent. Imi place foate mult sa il port iarna, m-am indragostit de el cand l-am simtit la o prietena si  cred ca o sa ramana varainta de zi cu zi pana la vara.

And my number one is....
Locul 1 - Dolce & Gabbana Feminine
Am o relatie speciala cu parfumul asta. E asa un soi de love-hate, pentru ca il port cu disperare, ma plictisesc cu el si imediat mi se face iarasi un dor nebun de el. Are note de mosc foarte puternice si este fara doar si poate parfumul care simt ca ma reprezinta cel mai bine. Ma face sa ma sim feminina si in acelasi timp luptatoare. E fara indoiala THE ONE!

Cam acestea sunt parfumurile mele preferate pe care le-am avut, le-am purtat si le-as mai cumpara oricand. Un alt parfum care imi place foarte mult si pe care mi-l doresc este:
Marc Jacobs Daisy
Motto-ul meu in ceea ce priveste parfumurile este : nu parfumul te poarta pe tine ci tu il porti pe el!

5 comentarii:

  1. touch of pink il am si eu:)
    mie imi place si mirosul persista:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Irynuk: si mie mi-a placut f mult, imi dadea asa o stare de veselie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ador Amor,Amor!Pupici si un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea: un weekend placut si tie, sau ce a mai ramas din el.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. J'adore Christian Dior:D...chiar azi mi-a spus Michi ca ar fi prea tare...dar nu e chiar asa, nu Lav?!:P

    RăspundețiȘtergere