miercuri, 12 octombrie 2011

Oferte de toamna

Asa cum v-am mai spus folosesc spf maxim si iarna si vara, pe principiul mai bine previn decat sa tratez.Pentru ca mi s-au terminat rezervele ieri am dat o fuga pana la Sensiblu ca sa imi reinoiesc arsenanlul si am gasit o oferta excelenta care v-ar putea interesa: orice crema de protectie solara de la Avene este luna aceasta la 50 la suta reducere iar cremele au termen de valabilitate pana in 2013 deci poate fi o investitie foarte buna si pentru vara anului viitor, cu conditia sa nu o deschideti pana o folositi deoarece orice ar scrie pe ambalaj din momentul deschiderii crema cu fps nu rezista decat un an de zile. Astfel, pentru o crema pe care in mod normal dau 50 si ceva de lei, cu reducerea de 50 la suta si cateva punctulete ce le aveam acumulate am dat pe o crema de fata undeva in jurul sumei de 22 de lei. Afacerea mi s-a parut foarte buna si o recomand. Cremele din gama au 20 fps si 50 fps, cel putin acestea erau in farmacia unde am mers eu.
Ca si compozitie cremele sunt bune, nu contin alcool si alti iritanti dar in afara de protectie altceva nu fac, deci pentru o hidratare corecta va trebuie sa folostiti un produs aditional.

4 comentarii:

  1. si eu folosesc avene cu FPS tot pentru ten, cu factor 50, pentru ca-mi apar pete de la soare..chiar este o oferat buna, thx a lot for sharing! cred ca o sa imi cumpar cel putin doua ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: eu am luat una dar ma bate gandul sa imi mai iau cel putin una, eu folosesc minim 2 pe sezon:D

    RăspundețiȘtergere
  3. hey ce bine ca e reducere, mi se termina si mie crema de fata.:D

    RăspundețiȘtergere