duminică, 8 ianuarie 2012

Detalii

Pentru mine, sunt cele mai importante. Mai mult decat o tinuta fabuloasa, niste detalii bine alese.O culoare, o pata,o stralucire, un semn care sa atraga atentia. Ceva care sa retina privirea pentru mai mult decat scanarea obisnuita a privitorului. Da, imi place putin si simplu, iubesc negrul, nu-mi incarc inutil tinuta niciodata, nu imi place sa epatez, prefer un parfum scump in locul unei rochii scumpe, ma atrag cusaturile perfecte, ma emotioneaza finetea unei femei, gesturile bine alese, modul in care zambeste. Nu sunt un fashion addicted cat sunt un style addicted. Nu ma atrag brandurile dar ma atrage personalitate cu care poarta cineva un tricou cu 10lei.Nu cred in moda fara limite, nu cred ca orice este purtabil. Cred ca gusturile sunt adaptabile si pot fi educate insa atunci cand vrei sa dovedesti mult si gresesti mult. Moda pentru mine inseamn amprenta, atitudine,frumsete dar nu inseamna bani, brand si nici lux. Hainele, la fel ca si machiajul nu trebuie sa-ti ascunda chipul. Daca chipul tau nu iese in evidenta din cauza tesaturilor pe care le porti inseamna ca ce pui pe tine e mai important decat...tine.Am auzit pe cineva zicand la un moment dat unei fete: nici nu am observat cat de mult zambesti, eram prea fascinat de felul in care te imbraci. Ciudat, nu?Incercam sa ne exprimam personalitate prin imbracaminte si sfarsim prin a ne-o acoperi, cred ca o imbracam prea gros...:P Less in more fetelor, tineti minte :)









8 comentarii:

  1. Ce frumoase poze si cata dreptate ai:) Mi-a placut postarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut mult postarea, ai asa mare dreptate, acum totul se trivializeaza, totul e purtabil, totul e fashion, daca iti pui pe tine un sac esti cool, daca ai unghiile murdare probabil esti si mai cool, nu se mai tine cont de nimic. Totusi, adevaratele fashioniste nu imbraca orice, sunt unele care mai tin cont de niste regului, uita-te la Olivia Palermi de exemplu care este o fashionista dar si un exemplu de bun gust.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gia: mie imi plac uneori si exagerarile, sunt oameni carora le vine bine o tinuta mai traznita dar sunt si multi care se trsaduiesc sa fie trazniti si nu li se potriveste stilul si o dau rau de tot in bara. Este vorba sa te cunosti pe tine, sa stii ce ti se potriveste si ce nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum ai pus punctul pe "i" si sunt complet deacord cu tine.

    Cred ca postarea aceasta ar trebui citita de foarte multe fete, mai ales din generatiile mai mici care din pacate, pentru a arata mai mature, aleg impopotonarea excesiva ca aliat.

    Si eu aleg sa dau atentie mare detaliilor si cel mai mult ma bucur cand este sesizat acest lucru sau mai bine zis, cand este sesizat dar fara a putea fi aratat cu exactitate :).

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi trist sa ni se potriveasca tuturor aceleasi haine, accesorii, sa avem aceleasi preferinte. De acord cu faptul ca trebuie sa te cunosti inainte sa stii ce sade bine pe tine si ce te pune in valoare :)
    Mie imi place excentricitatea, e greu de obtinut in doza corecta si greu de purtat fara o permanenta documentare si un pic de imaginatie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @LittleD.: intradevar si cele mai mici dar si cele mai mari care sunt mai fesan decat e cazul de multe ori si devin hilare.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu tine - stilul nu inseamna brand, nu inseamna lux. Curios insa cum gasim atat de usor piese senzationale care fac o tinuta by themselves in colectiile caselor de moda si cat de greu le gasim la magazinele "totul la 20 de lei".
    Exista optiuni economice: targuri, SH-uri, buticuri, doar ca e mult mai usor atunci cand iti permiti sa mergi direct la tinta ;)

    RăspundețiȘtergere