joi, 26 ianuarie 2012

O minune de sampon-Farouk Royal Treatment


Poate va mai amintiti postarea asta in care faceam un review la samponul Farouk Royal Treatment. Postarea este scrisa in 4 noimebrie, adica acum aproape 3 luni si cand am scris postarea foloseam samponul cam de 3 saptamani. Faceti voi calculele. Am vrut sa revin cu un review update deoarece mai am cateva lucruri de spus despre acest sampon. In primul rand mai am cam un sfert de continut in conditiile in care imi spal parul o data la doua zile, mai precis astazi da, maine nu si tot asa. Este cel mai spornic sampon pe care l-am avut vreodata  fara niciun dubiu, desi cantitatea pe care o folosesc la fiecare spalare nu este foarte mica deoarece imi place sa am muuuullltaaaa spuma cand ma spal pe par, asa simt ca actioneaza mai bine si ca imi ramane parul mai curat. In decursul acestor luni de cand am acest sampon nu am mai folosit nimic altceva, nici macar balsam, eu care eram dependenta de balsam. Pur si simplu nu am nevoie deoarece samponul este atat de hidratant incat nu mai simt galmoacele de par uscat cand clatesc.
O chestie deosebita de cand folosesc acest sampon este faptul ca a inceput sa imi creasca par in prostie. Sunt plina de firicele mici, mici, deja mi s-a format ca un fel de bretonas din firicele, atat este de des. Socul meu este cu atat mai mare cu cat nu am folosit niciun tratament de crestere a parului de mai bine de 7-8 luni iar acest sampon nu specifica ca are vre-o legatura cu cresterea parului. Totusi, parul mi se indeasa vazand cu ochii, dupa o perioada in care eram convinsa ca voi cheli. Nu stiu care e explicatia, poate ceva din ingredientele samponului imi priesc, poate faptul ca ma aflu intr-o perioada foarte buna a vietii mele, poate pentru ca mi-am schimbat modul de alimentatie, poate adunate la un loc toate au dat acest rezultat foarte bun. Cert este ca sunt mai mult decat multumita de acest produs si mie rar mi se intampla sa fiu cu adevarat satisfacuta de un produs cosmetic.
Singurul amendament este faptul ca las spuma facuta de sampon pe scalp minim 10 minute inainte sa clatesc ca sa dau timp ingredientelor sa actioneze. Nu va mai spun de miros, mirosul este atat de fin, de elegant si de persistent. Per total imi place foarte mult acest sampon, mai mult decat orice alt produs de acest gen folosit si il voi cumpara cu siguranta.
Pretul este intradevar maricel, 90 de lei sticla de sampon, insa daca imparti 90 de lei la 4 luni iese o medie de 22 si ceva pe luna, pret rezonabil zic eu de dat pe un produs de ingrijire. Ganditi-va ca aproape orice sampon ordinar din supermarket costa cam atata, nu are aceleasi efecte si tine mult mai putin.
Va sfatuiesc cu drag sa il incercati, chiar merita.Eu folosesc varianta pentru volum si fir subtire dar sunt si alte optiuni pentru diferite tipuri de par. Il gasiti pe siteul www.luxbeauty.ro


Acest review este facut din pura admiratie pentru acest produs, nu este nici platit nici cerut.

2 comentarii:

  1. multumesc mult pentru parere.mi-a atras atentia mai demult acest sampon,dar acum cu siguranta il voi lua.puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. e pe lista, e pe lista; foarte bun review-ul :)

    RăspundețiȘtergere