luni, 23 ianuarie 2012

Vesti bune

Stiu ca sunteti interesate de produsele Paula's Choice. Prietena mea Lavinia (da, tot Lavinia si nu, nu eu) a devenit partenera Paula's Choice. Asadar si prin urmare, daca va intereseaza sa achizitionati produsele Paulei la acelasi pret cu cel de pe site fara taxa lor de transport astept sa ma contactati pentru mai multe detalii.

9 comentarii:

  1. am vazut ca ai modificat. f bine. nu am nimic cu tine doar ca e pacat sa te legi la cap intr-un contract si apoi sa ai de suferit. sper ca nu ma urasti. numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Anais,hehehe, am modificat ca am pus-o sa citeasca contractul mai bine. Ti-am scris si mail, nu l-ai primit? Ideea este ca nu poti sa le vinzi pe siteuri de socializare gen Facebook, twitter, etc sau sa faci un site pe care sa vinzi doar produsele lor, de asemenea nu le poti pune pe ebay sau Amazon dar poti sa iti faci publica colaborarea cu ei si afacerea sa se desfasoare la nivel personal.Oricum, am modificat ca sa nu fie probleme. Nu te urasc, iti multumesc chiar ca mi-ai atras atentia. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asadar daca e cineva interesat de produse va trebui sa discutam personal. Eu nu am nimic de castigat, nu sunt implicata in niciun fel dar voi oferi consultanta pentru cine are nevoie, adica ce produse sa aleaga in fc de ten, de problemele pielii, de necesitati.;)

      Ștergere
  3. cum pot sa iau si eu legatura cu Lavinia? Si in cat timp ajung produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aura, scrie-i la lavinia_roshu@yahoo.com pt mai multe detalii.

      Ștergere
  4. @ANK_ADAUS: nu are blog dar este foarte serioasa si oricum nu vad de ce un blog ti-ar inspira incredere. Pe raspunderea mea daca eu iti inspir:D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi :) chiar acum o sa-i scriu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca e ok sa dau share pe pagina de FB a blogului meu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Pe mine ma intereseaza foarte tare o comanda. Se poate sa-mi dai mai multe detalii pe adresa teh_vitruvian_girl@yahoo.com ?
    Iti multumesc anticipat!
    Elena

    RăspundețiȘtergere