marți, 7 februarie 2012

Bunataturi.

V-am spus ca incerc sa imi schimb total stilul de a manca. Nu am reusit in proportie de 100 % dar spre mandria mea declar ca ma tin binisor. Cel mai greu este cand vii lesinat de foame de la servici sau din oras si nu ai rabdare sa pregatesti ceva bun desi nici uscaturi nu ai manca.Fast food-ul pica, cioco pica, paine cu ceva pica, cartofii prajiti pica rau de tot si in general multe pica, stiti si voi teoria. Va propun o cina foarte gustoasa, rapida si mega simplu de preparat. Salata de legume cu un fel de sos tzatziki si chifla neagra cu seminte.

Puneti in ea tot ce prindeti, eu am pus salata verde, ridiche,rosii,castraveti,ciuperci crude,ceapa si telemea slaba de vaca. Se amesteca cu pasiune :D, se asezoneaza cu putin ulei de masline si un firicel de sare. Sosul l-am facut dintr-un iaurt natural cu continut mic de grasime, catravete crud si murat taiat marunt, putin suc de la o jumatate de lamaie,parunjel. piper, busuioc si oregano. Chifla am framantat-o...:))), glumesc, am cumparat-o. Se mananca cu pofta si voie buna.
P.s: a se manca de preferinta inainte de ora 18.00.

3 comentarii:

  1. eee..ai dreptate...cand vin de la munca...atunci mai ..scap si eu la una alta , ca nu am rabdare !

    RăspundețiȘtergere
  2. vai,da...cel mai greu atunci cand iti schimbi stilul de viata e faptul ca trebuie sa gatesti mai mult....arata misto tare salara ;) mananc porcarii de-astea verzi in fiecare zi :))

    RăspundețiȘtergere