luni, 19 martie 2012

Make up pe model.

Nu cred ca am mai mentionat asta pe blog dar de cativa ani, foarte multi, nici nu imi aduc aminte de cand, sunt foarte pasionata de make up. Prima interesectare cu aceast domeniu a fost apriga necesitate din adolescenta cand am fost fortata de "imprejurarile rosii" de pe tenul meu sa apelez la fond de ten. Imediat, a inceput sa-mi placa. Nu ma pasioneaza machiajele colorate sau fantezie, imi plac machiajele discrete sau complexe, amblele cu conditia sa se evidentieze trasaturile naturale ale "modelului". Ideea la un machiaj realizat de mine este sa spuna privitorul "ce frumoasa esti! ", nicidecum "ce frumos esti machiata!". Makeup artistul meu preferat este Lisa Eldridge iar din Romania o admir foarte mult pe Anca Buzea.
Machiez (si ) pe altii de foarte multi ani, am machiat si mirese si pentru evenimente, prietene, pentru sedinte foto, etc.
Machiajul de mai jos i l-am facut surorii mele ieri si m-am gandit sa vi-l arat si voua.

Este un machiaj de seara dar care poate fi purtat si ziua, fara nicio problema deoarece nu este foarte puternic. Am folosit un fond de ten cu acoperire medie pe care l-am fixat cu o pudra translucida pentru a obtine un fin efect de stralucire si prospetime. Am aplicat putin iluminator doar pe varful pometilor pe care l-am estompat bine, nu am urcat cu el spre tampla ca sa nu evidentiez ridurile fine din jurul ochilor.Am luminat sub spranceana cu un fard crem cu putin sidef si am conturat cu un maro inchis in colturile externe.Interiorul ochilor l-am luminat cu acelasi fard folosit sub conturul sprancenei. Blushul este o nuanta de piersica coapta care ii complimenteaza pielea alba si ochii albastrii. Pentru buze am folosit un ruj mat cu aproape acelasi ton ca si al blushului, am pus o nuanta mata deoarece am ales sa dau stralucire ochilor si am considerat ca este suficient.
Sora mea are 34 de ani si doi copii, arata senzational au ba? :)

8 comentarii:

  1. Absoult superba iar machiajul e wow, foarte light dar in acelasi timp sofisticat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lavi, nu mi-am imaginat ca esti atat de talentata, arata super super! Surorii tale nu i-as da mai mult de 25 de ani, bravo ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, cum te pot contacta pentru un machiaj de mireasa?

    RăspundețiȘtergere
  4. scrie-mi la cifor_lavinia@yahoo.com si discutam ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte natural , asa imi fac si eu !

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte bine ii vine surorii tale, pe ochisorii aia albastri (e si foarte frumu ;))

    RăspundețiȘtergere