luni, 8 octombrie 2012

Very smart shopping@ Cluj.

Stiti deja ca eu sunt adepta smart, smart, smart shoppingului. Nu exista mai mare satisfactie pentru mine decat atunci cand gasesc o chestie foarte faina si de calitate la un pret bun. Am renuntat de multa vreme sa mai cumpar haine din malluri, am locurile mele secrete prin oras unde gasesc o multime de comori. Plus de asta, nici nu sunt imbracata ca si restul clujencelor. Vazusem iarna trecuta un palton foarte dragut in Pull&Bear, galben, pe care l-am adorat si am stat in mari dubii daca sa-l cumpar sau nu. Am zis ca mai astept deoarece nu eram foarte decisa si in zilele urmatoare am vazut o multime de fete pe strada cu acelasi paltonas.
Asadar, nu-mi prea cumpar haine din malluri deoarece risc sa ma trezesc in uniforma si pe langa asta, detest sa platesc dublu sau triplul calitatii pentru un produs. Pur si simplu nu merita, prefer sa investesc in genti si pantofi.
Sunt inebunita in schimb dupa outleturi, second hand-uri (mai de calitate, asa) si magazine mici din centrul Clujului.
Am descoperit un outlet in Sora zilele trecute, foarte dragut. Nu stiam ca mai exista atata miscare in Sora, nu prea obisnuiam sa o strabat desi trec foarte des prin centru. La intrarea 1 insa am avut surpriza sa gasesc un outlet micut si simpatic unde am dat o geana si am ramas foarte surprinsa de lucrusoarele dragute pe care le aveau. Preturile, mai mult decat decente. Toate hainele sunt Zara, Bershka, Stradivarius, adica Inditexurile la super preturi.
Nu am rezistat si mi-am luat un tricou foarte, foarte dragut, rosu la 29 de lei. :) Marca Stradivarius.
L-am si purtat a doua zi la o plimbare la Belis. Mi-a placut extrem de mult imprimeul care reprezinta o fata si un baiat cu aparate foto la ochi. Foarte misto.
Outfitul de lalaiala pentru ziua de sambata a fost compus din colanti negri, grosi (Zara), tenisi cu animal print (iubesc animal printul combinat cu rosu) si smart achizitia mea, aka tricoul.







Bineinteles ca nu am plecat din magazin fara un accesoriu, un colier masiv din placa aurie cu animal print pe care il voi purta neconventional...pe cap. O sa va arat cum. Ah da, sa nu uit...colierul a fost doar 20 de lei!
Planuiesc sa mai fac o vizita cat de curand la Urban Outlet deoarece mi-a ramas gandul la un paltonas din tercot, Zara, in carouri. Daca bine imi amintesc costa cam 120 de lei. How smart is that?:P
Voi unde faceti smart shopping?

Nu uitati de giveaway! Mai este foarte, foarte putin si se termina inscrierile. Va mai puteti inscrie AICI .

22 de comentarii:

  1. Second Handuri, Tabita, si in mall la reduceri. Deasemenea online, pe site-uri si bloguri vintage. Asa mi-am facut o colectie de accesorii superbe pe care nu le-as fi gasit in magazine fizice. Am luat online, coliere si cercei vintage, ceasuri, sacouri sau costume de designer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tabita rules! Am mai cumparat si eu online dar destul de rar deoarece m-am prostit de cateva ori, adica am luat pantofi care ba imi erau mari, ba mici.

      Ștergere
  2. Ce fain e colierul...si tricoul de asemenea.Eu sa fiu sincera, prima si prima oara intru in magazinele chinezesti.Am gasit multe haine care le vazusem pe site-uri online, si de atunci mereu trec pe acolo pentru nu toate materialele sunt proaste....am gasit si puloverase din lanita foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In chinezesti nu prea intru pentru ca acolo iti trebuie multa rabdare si stau cam prost la capitolul asta.:D Dar ma inarmez zilele astea si dau o fuga :)

      Ștergere
  3. Astept poze cu paltonasul.frumos tricoul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne cat e de dragut tricoul :) Ma duc sa caut si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Go, s-ar putea sa ai noroc sa mai gasesti. Oricum mai sunt mute modele foarte frumoase :)

      Ștergere
  5. Imi place ca esti super naturala :)
    O sa dau si eu o fuga pe la ei. Uite de exemplu mie imi place La Majolie, ai fost pe acolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, cum crezi?:D Am gasit chestii faine de tot la ei .

      Ștergere
    2. Imi spui te rog unde gasesc La Majolie?

      Ștergere
    3. Ii gasesti pe Eroilor, pe partea cu Primaria, mai jos putin de biserica si pe Memorandumului.

      Ștergere
  6. Cel mai tare magazin clujean cred ca e Outwear(vis-a-vis de Insomnia),un outlet cu brand-uri mai putin main-stream,dar foooooarte misto!Problema mea e ca nu imi prea gasesc lucruri marimea mea,dar mi-am pierdut muuulte ore fortandu-mi norocul cu numere mai mari!:)Aaa,si si ambientul(muzica+decor)sunt urban-chic!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca cel mai tare magazin de haine clujean e Outwear(vis-a-vis de Insomnia),un outlet cu brand-uri mai putin main-stream,dar fooooaaaarte misto!Problema e ca nu imi prea gasesc chestii pe marimea mea,dar am pierdut muulte ore fortandu-mi norocul cu numere mai mari.:))Aaa,si ambientul(muzica+decor)este super-tare,urban-chic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, sunt clienta veche si acolo :) mie îmi pare bine, hainele-s fix măsura mea :) trebuie sa mai fie si avantaje pt plinute :D

      Ștergere
    2. Sorry pt comment-ul dublu,laptop-ul meu o mai ia razna uneori...:)

      Ștergere
  8. nu scrisesem si eu de Urban Outlet? :) Ce chestie, si eu mi-am luat pandantivul cu snake print :P Sa-l porti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba cred ca ai scris, imi parea ca mai auzisem de ei inainte. Ce coincidenta, avem gusturi asemanatoare :)

      Ștergere
  9. E foarte dragut tricoul si iti sta bine!
    Eu dinpacate nu am drum prin centru niciodata si cand mai trec cu masina nu gasesc loc de parcare of:)
    Doua lucruri ma atrag in centru: standul Essence dinCentral si cafea de joi dimineata cu fetele in Toulouse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu parchez tot timpul in parcarea de la Diesel, aia cu plata. Mi-e cel mai simplu si ma pot invarti in tot centru dupa aceea :) Mmmmm, joi dimineata cafea cu fetele la Tolouse? Ce bine suna...Poate candva le conving si eu pe ale mele:D

      Ștergere