marți, 6 decembrie 2011

Astazi ma inspira...

Victoria Beckham. O aparitie superba in Vogue.com, exemplu perfect de mamica fashion. Cred ca fetita ei va avea o garderoba enorma si va fi chiar mai bine imbracata decat fashionista micutelor, Suri Cruise, abia astept sa o vad crescand. Imi imaginez ca Victoria isi dorea mult o fetita care sa ii calce pe urme si sunt sigura ca aceasta va fi rasfatata familiei. Oricum, un exemplu de tinuta, atitudine, tonus pentru toate mamicile.

6 comentarii:

  1. Arata foarte bine si e imbracata cu gust ca intotdeauna dar hai sa fim serioase! Eu n-as numi-o exemplu de mamica, mana aia in buzunar imi inspira mare nesiguranta pentru copila care e tinuta cu mana dreapta ca o papusa :|...asta chiar nu-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebelusii au devenit accesoriul preferat al fashionistelor!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Federova: eu nu am dat-o exemplu ca si mama, nu am de unde sa stiu cum se comporta cu copilasul si cum e ea in realitate, eu i-am laudat fizicul si tinuta. In rest, treaba ei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord cu tine Lavi. E doar o imagine frumoasa la care ne uitam!

    Ai un tag de la mine: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2011/12/tag-40-de-intrebari.html

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place cum e imbracata! mereu fashion, mereu fresh, mereu altfel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fizic arata bine, tinuta nu-mi prea place insa. Si nu-mi place deloc atitudinea si cum o tine pe copila aia, parca ar fi un accesoriu, vorba Kristei.

    RăspundețiȘtergere