joi, 8 decembrie 2011

Vine Mosu'?Giveaway!

M-am gandit sa organizez un mini giveaway cu ocazia sarbatorilor de iarna. Premiul va consta in doua accesorii surpriza care vor merge la aceeasi persoana, sunt superbe si perfecte pentru iarna,va garantez( Mosul care nu se poate abtine sopteste ca unul dintre cadouri se poarta pe umar, nu stiu ce vrea sa zica cu asta :))) ). Tot ce trebuie sa faceti este sa ma urmariti prin GFC si sa lasati numele cu care o faceti,daca aveti blog sa postati pe aceasta vestea giveawayului, sa lasati link  si sa raspundeti la intrebarea : cum va ingrijiti tenul iarna? Mi-ar placea sa vad si tips and tricks, idei noi, poate chiar inovative dar si modalitati corecte care m-ar bucura enorm.
Nu e greu, nu?
Castigatoarea o voi alege in seara zilei de 22 Decembrie si voi premia raspunsul care cred eu ca este cel mai bun, respectiv modalitatea care mi se pare cea mai corecta de ingrijire a pielii.


Succes!

14 comentarii:

  1. Salut, te urmaresc cu numele de Gia.
    Ritualul meu este asa:demachiere, curatare in profunzime, spalare si hidratare+multe uleirui in special de argan pt ca am tenul uscat.Cateodata si masti cu galbenus de ou si miere.

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC:Ana
    Eu am o chestie mai speciala, cand mi se usuca fata foarte tare ma dau cu balsam de buze si crema de galbenele in locurile foarte uscate. Face minuni.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Super ideea ta ! In iarna nu ma despart de strugurel, des si bine si cat mai hidratant, rujul mie nu imi place, sunt fan NIVEA,are multe sortimente si din cand in cand miere in cazuri disperate de uscare profunda si scoame, tin cat mai mult posibil mierea fara sa o mananc, pentru ten, aici e mai complicat, momentan folosesc o crema hidratanta, in functie de schimbarile de afara,ninsoare, ploaie, ger capat diverse portiuni de piele uscata, atunci curat delicat cu demachiant si aplic ulei HUILEPRODIGEUSE si cand nu am, pun ulei de masline, cat pot sta cu el pe fatza, eu am un ten mixt, pentru maini si calcaie dupa dus aplic crema hidratanta si pun sosete groase, respectiv manusi, o crema de la COSMIPLANT cu galbenele. Cam atat! Sper sa invat eu din ritualurile voastre!

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc:andreeabacau
    Eu iarna folosesc o masca si o crema mai hidratanta fiindca mi se usuca cam tare pielea,balsamul de buze e nelipsit,pentru zona ochilor folosesc ulei de argan,de migdale sau huile prodigieuse de la Nuxe,obligatoriu aplic si o crema pentru maine,in prezent o am pe cea de la Farmec cu miere si galbenele si e chiar buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna te urmaresc prin GFC cu numele kory_nails
    am postat aici http://korynasplace.blogspot.com/2011/12/giveaway-de-mos-craciun.html
    Eu iarna folosesc fularul:)) nu glumesc..Imi fac diferite masti homemade...care imi curata si hidrateaza tenul..si folosesc o crema de la farmec de fata
    Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Te urmaresc prin GFC cu numele Diana
    Eu iarna ma hidratez cu o crema foarte faina pt fata de la avon, buzele le hidratez cu o crema(cutiuta cu minuni de la oriflame) si mai folosesc si masti de fata si un sapun lichid pt curatarea fetei.. si cam atat :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Te urmaresc prin GFC cu numele de aureliaeftene.Am postat aici:
    http://pretuindviata.blogspot.com/2011/12/giveaway-by-beautybylavi.html
    Iarna acord mai multa atentie tenului.Pentru ca acesta este gras datorita unor dezechilibre hormonale am grija ca pe langa tratamentul medicamentos sa folosesc produse specifice tipului meu de piele.Pentru curatarea lui folosesc o lotiune pentru ten gras de la L'Oreal dupa care ma demachiez cu un produs Vichy.Folosesc pe tot parcursul anului apa termala tot de la Vichy pentru a avea tenul mereu hidratat.Crema mea de fata este tot de la Vichy iar ca scrub si masca folosesc acelasi produs|(este vorba despre un produs 3 in 1 de la Nivea).De doua saptamani folosesc si namolul provenit de la sursa(Lacul Sarat din orasul natal), deoarece este nediluat si are o putere de actiune mai mare.Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC Coconut
    M-am gandit mult daca sa particip, deoarece cand vine vorba de ingrijirea tenului, eu iarna nu prea fac nimic diferit fata de ceea ce fac in tot restul anului, si anume:
    - dimineata imi spal fata cu un gel de curatare bland (acum am Jason Natural) si apa calduta, dupa care aplic un toner cu rol de hidratare (am ten gras), SPF 45 si machiaj;
    - seara demachiez ochii cu un bifazic, tenul cu un lapte demachiant, iar cand am mult machiaj si consider ca nu s-a curatat suficient sterg si cu o discheta imbibata cu micelara (dupa ce termin sticla nu mai cumpar, mi se pare cam useless). La final ma spal cu apa calduta si gel de curatare. Dupa 5 minute (cand sunt sigura ca nu mai e nici urma de umezeala pe fata) aplic un produs exfoliant (BHA 2%), si dupa ce se absoarbe, adica dupa vreo 10 minute, aplic crema hidratanta. Uneori, dupa ce se absoarbe, aplic ulei de jojoba.
    De 3-4 ori pe saptamana (depinde cum am timp) imi fac cate o masca cu argila verde si apa plata. Daca umblu mult prin frig si vant si imi simt tenul agresat intind pe fata curata 1-2 lingurite de miere si stau cat pot de mult (de obicei fac chestia asta in cada, cand ma mai rasfat cu cate o baie). E incredibil ce poate face mierea cu tenul meu :).
    Daca imi apare vreo iritatie de la frig sau vant (nu prea mi s-a mai intamplat in ultima vreme), aplic comprese cu ceai verde concentrat.
    Tot ce aplic pe fata aplic si pe gat (ar trebui si pe decolteu, stiu, dar nu o fac decat rar, ar trebui sa schimb chestia asta). Nu ma zgarcesc la balsamul de buze si crema de maini, si beau mult ceai cald cu lamaie :).
    Cam asta fac eu, am tenul gras, fara cosuri, dar cu pori dilatati pe alocuri si destul de mult sebum. Aveam si puncte negre dar spre fericirea mea aici m-a ajutat exfoliantul. Mie imi merge bine cu rutina asta, deocamdata nu cred ca as schimba nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    Te urmaresc cu Mad@, am postat si pe blog: http://lifepassionandbeauty.blogspot.com/p/giveaway.html

    Iarna, trebuia acordata o atentie mai mare ingrijirii tenului, deoarece frigul poate avea drept consecinta uscarea si deshidratarea tenului.
    - inainte de folosirea produselor cosmetice, trebuie sa ne ingrijim din interior. In primul rand eu caut sa comsum cat mai multe fructe si legume (deoarece in sezonul rece multa lume uita sa le mai consume). Cele mai multe fructe pe care le consum sunt cele care contin vitamina C. De asemenea am tinut o cura cu catina (care este execelenta pentru orice - imunitate, ten, pentru raceala). De asemenea nu uit de hidratare –beau apa, ceaiuri suficiente. Nu fac abuz, dar hidratez corpul bine.
    - uleiuri - de migdale, si catina. Sunt mult mai bune decat orice crema din comert. Cel de migdale este bun pentru conturul ochilor, impotriva ridurilor fine, iar cel de catina hidrateaza foarte bine – trebuie folosit in cantitate mica, intins bine inainte deculcare. Singurul inconvenient este mirosul specific al catinei, dar cand te gandesti la rezultate, poti trece peste acest aspect. Le folosesc de 3-4 ori pe saptamana.
    - incerc sa evit sa ma spal cu apa de la robinet deoarece este foarte dura – folosesc apa purificata, apa de trandafiri sau apa termala. Cand nu
    - Pe langa faptul ca sunt alergica la metale (inclusiv telefon), fac o iritatie pa fata, insotita de mancarimi si roseata, iar iarna, din cauza frigului se accentueaza. La dermatolog nu are ce sa-mi faca – e dermatita de contact si trebuie sa evit obiectele declansatoare. Mi-a dat diverse creme, dar nu grozave, care mai costau si o gramada de bani. Dar am gasit un remediu natural: pisez o banana coapta, o tin pe fata, apoi curat cu apa calduta si ma dau cu ulei de catina pentru hidratare. Imi trece de 10 ori mai repede decat atunci cand am folosit creme.
    - pentru micile cosuri folosesc miere de albine si praf de scortisoara. Ca sa nu murdaresc perna, pun o bucatica de servetel peste (precum barbatii cand se taie la barbierit :)) si dimineata cosul aproape a trecut si roseata din jurul lui nu mai este deloc.
    - in afara de curatarea in fiecare dimineata si seara a tenului cu un demachiant cu catina, exfoliez tenul de 2 ori pe saptamana si folosesc o masca pe baza de miere de albine si ceara o data pe saptamana (Apidermaliv)
    - seara folosesc o crema grasa, care hidrateaza foarte bine (pe baza de ingrediente 95% naturale Apidermaliv), iar dimineata tenul este pregatit pentru fond de ten (un fond de ten care acopera bine, are spf si hidrateaza)
    - dupa aplicarea fondului de ten si a pudrei, blush-ului, pulverizez putina apa termala (daca nu am termala, folosesc minerala).

    Cam acestea sunt trucurile mele :) Sper sa te inspire si sa te ajute. Am scris destul de mult, stiu, sper sa nu te plictisesti la citit, dar sunt multe lucruri care trebuie luate in considerare, mai ales iarna.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC - Luiza O
    Blog: http://luo89.blogspot.com/2011/12/vine-mosugiveaway.html
    Cel mai important e sa ai mainile curate, bine spalate in prealabil.
    In primul rand folosesc un demachiant, dupa ma spal cu un gel de purificare. Tamponez apoi fata si pulverizez apa termala. Astept sa se usuce si aplic crema hidratanta de zi sau de noapte (crema trebuie sa aiba factori de protectie solara, chiar daca e iarna!). Daca trebuie sa ies, continui pregatirea tenului cu o baza hidratanta pentru machiaj. Stiu ca acum iarna, frigul si vantul fac ravagii, asa ca hidratarea e extrem de importanta, deci consum multe lichide, fructe si legume. Incerc sa ma abtin la produsele cu grasimi, ciocolata, caci tenul meu are o tendinta acneica. Saptamanal mai aplic o masca hidratanta, facuta in casa cu galbenus de ou amestecat cu putina miere si putin ulei de masline. Iar pentru exfoliere, folosesc o masca pe baza de malai si nelipsita masca cu argila!

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Alesya
    post: http://lumea-cosmeticelor.blogspot.com/2011/12/mini-giveaway.html
    Iarna, e o perioada destul de grea pentru tenul meu, asa ca am nevoie de un program de ingrijire bine structurat. Am ales toate produsele din acesi gama si de la acelasi producator, produse care ma ajuta sa-mi pastrez tenul perfect hidratat. De doua ori pe zi folosesc demachiantul, tonicul, gelul pentru curatare, si aplic crema puternic hidratanta de 3 ori pe zi, seara folosesc si o crema pentru ochi (sa nu am surprize dimineata). De doua ori pe saptamana aplic o masca pentru hidratare, si pentru ca am probleme si cu punctele negre folosesc si plasturi pentru nas de 2-3 ori pe saptamana. Pentru ca si buzele trebuie hidratate folosesc balsamul ori de cate ori simt nevoia. Nu folosesc produse preparate in casa, pentru ca acestea nu satisfact in totalitate dorintele tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  12. gfc: chocolate_girl_valentina
    share pe facebook: http://www.facebook.com/vtina2411/posts/308659919167787 Stiu ca ai spus pe blog,dar am vrut sa participe si alte fete pe care le am in lista.
    Iarna eu folosesc cea mai multa crema de fata sau ma dau cu miere pe fata si o las sa actioneze cam 5 minute si dupa am o piele super fina si miroase si frumos!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ritualul meu este urmatorul: demachiere si curatare in profunzime cu spuma demachianta, tonifiere cu un tonic hidratant sau cu ceai verde, masca cu aspirina pentru calmarea inflamatiilor, hidratare cu o crema foarte bogata(hranitoare nu neaparat emolienta), masca de ulei de doua ori pe saptamana, exfoliere cu bha zilnica, hidratare interna, multe fructe si legume, suplimente cu vitamina D si minerale, spf 30 oricat ar fi de innorat afara, scrub o data la doua saptamani facut din crema si faina de proumb+ulei de samburi de struguri. Cam atat :D
    GFC: Adriana

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Popescu Andreea
    Iarna imi rasfat tenul cu produse de la Ivatherm.
    - dimineata imi curat fata cu un disc demachiant cu lotiune micelara, iar apoi cu un gel special. Dupa ce am clatit bine, cu apa semi-calda, aplic putina crema hidratanta. Afara e frig, dar si raze de soare, care nu fac bine tenului, si ca sa il apar, aplic putin fond de ten Joviale, caci acesta ofera protectie tenului si nu are efect de masca, ci unul satinat si nici nu se observa ca ai fond de ten.
    - seara, imi curat din nou fata cu un disc demachiant cu lotiune micelara si aplic crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere