vineri, 14 septembrie 2012

Anna Dello Russo semneaza pentru H&M. Impresii inainte de lansare.

Stiti ca se lanseaza colectia Anna Dello Russo pentru H&M? Nu prea aveti cum sa nu stiti deoarece scrie si-n stele, atat de multa reclama i se face.
Mie nu-mi place Anna. Nu e stilul meu, mi se pare incarcata excesiv, opulenta si de cele mai multe ori nu m-as imbraca intr-o tinuta purtata de ea nici batuta. Totusi, chiar daca eu personal nu o agreez nu-i contest talentul care a adus-o pana aici, trebuie sa existe un motiv cand esti atat de renumit in industria modei, nu? Clar.
Despre noua colectie, chiar daca nu am vazut-o live pot spune ca sunt cateva chestii care imi plac foarte tare. Da, e foarte stilul ei, foarte mult, foarte incarcat insa purtate pe rand piesele ei pot invia total o tinuta.
O singura nelamurire am la colectia asta. De ce preturile accesoriilor lansate in colaboare cu ea se vor ridica la preturile accesoriilor lansate in colaboare cu designeri? Pana la urma oricat de talentata ar fi, ea nu este designer, este editor si consultant de creatie pentru Vogue Japonia. Atunci de ce sa platim atat de mult, deoarece din ce am citit preturile vor fi maricele, gen un colier va ajunge pana la 400 de lei, bratarile pana la 200, geanta de voiaj pana la 500 si o pereche de cizme care va purta aceasta semnatura va ajunge pana la 1200 de lei.
Mie personal preturile mi se par mari pentru semnatura care vor purta si nu stiu daca voi investi in aceste accesorii insa eu personal abia astept colaboarera cu Margiela!
Voi ce parere aveti?





5 comentarii:

  1. In primul rand nu cred ca va fi la cluj colectia doar la bucuresti la HM unirii...
    In al doilea rand nu, nu as investi atat, nu imi place deloc stilul asta incarcat si prefer de banii astia sa imi iau altceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se poar interesanti ochelarii, insa nu as plati atat pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. fetelor, preturile sunt mai mult decat bune, tinand cont ca e unul dintre cele mai bune stiliste ale lumi si toti designerii sunt la picioarele ei! eu va incurajez sa cumparati pt ca in cativa an vor fi nste piese vintage admirate.

    RăspundețiȘtergere