luni, 10 septembrie 2012

Burgundy love.

Stiti cum sunt toate articolele de la inceput de sezon, nu? Sezonul asta se poarta x, y si z, fetelor, la cumparaturi!
Wait a sec, am inteles ca trebuie sa avem tinte si intre dinti toamna asta dar pretty please, putem macar putin sa deviem de la trenduri si sa ne imbracam cum avem noi chef?
Eu de exemplu toamna asta nu tanjesc dupa tinte. Bine, daca m-as alege cu ceva tintat nu as comenta deloc, poate chiar as zambi pe sub mustete insa sincer, nu imi e asta prioritatea deloc. Nu le detest cum am detestat color blocking, chiar imi place stilul asta rock chic glam sau cum ii zice insa nu stiu, ceva ceva nu face click intre mine si mult doritele tinte. Eu sunt mai mult aia cu perle, gulerase, pastel si Chanel, da?:)
Totusi, ca o purtatoare de hormoni feminini ce sunt poftesc si eu toamna asta dupa cateva chestii noi, gen...haine si multi pantofi. Insa nu oricum, am conditia ca toate sa fie burgundy.
Burgundy e visiniul acela putin mai intens si cu o tonalitate (?) mai movulie decat visiniu. Un barbat l-ar denumi probabil tot rosu insa o femeie face clar distinctia intre tonuri, sa zicem. Nu stiu daca am explicat bine insa in principiu e tot un frate de-al visiniului, poate chiar geaman si pare ceva ruda cu maroul cateodata, e clar inrudit cu rosul si seamna putin la zambet cu movul. V-am zapacit, nu?
Ma rog, ceva de genul. Cert e ca tanjesc dupa burgundy toamna asta, as vrea de toate pe nuanta asta de la geci, esarfe, unghii si make up pana la evident un dulap intreg de papuci.
Cum insa nu le poti avea pe toate, adica sa fii si frumos si plin de bani (radeti cu mine aici) m-am conformat ideii ca trebuie sa ma limitez.
Asadar, prioritatile mele burgundy din aceasta toamna sunt:
- o parka burgundy. Asta e in top, adica o vreau neaparat.
- o pereche de sneakers, daca se poate din aceia cu talpa ascunsa deoarece la inaltimea mea de 1.64 ceva surplus se cere.Eu nu am tenisi, adidasi si alte articole sportive in sifonier nici din greseala insa m-am indragostit de modelele acestea de sneakers, felicit luminatul care a scos pe piata adidasi cu toc, deoarece in principiu asta sunt.

- fie, punem si o pereche cu tinte pe lista ca sa nu tradam trendul fashion din aceasta toamna
- deoarece eu nu renunt la tocuri aproape niciodata:
- si un Opi de colectie ca sa fie match complet.
Pe langa toate acestea ar mai merge si o efarsa, o pereche de ochelari de soare cu lentila in aceasta culoare, poate si niste colanti.
Daca vedeti oricare dintre aceste itemuri la preturi decente care sa nu ma oblige sa-mi vand un rinichi, va rog sa ma anuntati asap.
Voi dupa ce tanjiti toamna aceasta?





7 comentarii:

  1. Tanjesc dupa Ray Ban ii care mi doresc din primavara si un ceas fain:)) restul le rezolva Tabita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tabita rules! Si la mine Tabita rezolva tot, sa vedem cu parka, poate am noroc sa ma scape de-o cheltuiala masiva :)

      Ștergere
  2. Toamna asta imi doresc un sacou frumos si elegant, burgundy daca asta se poarta :) Si, ca tot veni vorba, si un iubit care sa se asorteze ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate te aude cineva si ți-l trimite maroniu așa ...:)

      Ștergere
    2. Eu ma refeream sa fie frumos si elegant. Daca mi-l trimite burgundy inseamna ori ca are simtul umorului cine mi-l trimite, ori ca n-a prins subtilitatea cererii :))

      Ștergere
  3. Toate in nunate aproapiate.. Imi place:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela Moldoveanu30 septembrie 2012 la 03:42

    Imi plac ghetutele cu toc. Superbe!

    RăspundețiȘtergere