marți, 18 septembrie 2012

Cine are cel mai stylish partener?

Dragele mele, stiu ca va insoteste cel mai stylish barbat deoarece nu se poate altfel, nu? Nu ne place discrepanta, asadar alegem langa noi cei mai de seama parteneri.
Categoric, stilul partenerilor de viata se modeleaza in timp dupa celalat pana gasim un numitor comun. Cel putin asa s-a intamplat in cazul meu. Atunci cand mi-am cunoscut sotul (adica acum 7 ani) era nici mai mult nici mai putin decat un fel de hip hoper sau ceva gansta, oricum pe acolo. Haine largi si atitudine suparata.
Din fericire am gasit un posesor de bun gust care s-a lasat modelat dupa stilul meu si astazi ma mandresc langa mine cu un barbat bine imbracat. Da, mai avem de invatat dar suntem pe calea cea buna si sunt foarte mandra cand imi lauda lumea sotul pentru alegerile sale vestimentare.
In caz ca nu stiati, Stil Masculin.ro , cel mai bun blog de fashion si stil pentru barbati are in desfasurare un concurs in care se cauta cel mai bine imbracat barbat din Romania. Competitia se desfasoara pe judete si inscrierile sunt inca deschise in majoritatea judetelor. Pe langa premiile foarte faine, cel mai important aspect din punctul meu de vedere este faptul ca domnii au foarte multe de invatat dintr-o competite de genul acesta, isi pot modela stilul, pot primi sfaturi avizate de la persoane competente si pot deveni mult mai creativi atunci cand compun o tinuta.

Este timpul ca barbatii sa nu se mai rusineze de faptul ca ii preocupa stilul si ingrijirea, traim in secolul in care aceste chestiuni nu ar trebui sa fie o alegere in randul barbatiilor ci o obligatie, la fel cum sunt in randul femeilor. Este absolut necesar ca si barbat sa ai grija de aspectul tau, sa fii ingrijit si atent la alegerile tale la fel cum ai pretentia ca femeia pe care o ai langa tine sa fie.
Asadar fetelor, incurajati-va baietii sa se inscrie in competitie!
Toate detaliile despre concurs le gasiti aici.

2 comentarii:

  1. Te invit cu drag sa participi la giveaway`ul organizat la mine pe blog: http://girlpearl12.blogspot.ro/2012/09/giveaway-only-ro.html?showComment=1347128048544

    RăspundețiȘtergere