miercuri, 12 septembrie 2012

Cum sa porti un guler...

cand ai gatul scurt si fata rotunda ca si mine :) Sunt accesoriile mele preferate la ora actuala, le iubesc pentru feminitatea si eleganta pe care o dau oricarei tinute. Greu de purtat insa deoarece in teorie la conformatia mea fizica gatul ar trebui sa imi fie intotdeauna gol si eventual cu un decolteu in V pentru alungire.
Da nu ma pot abtine, evident, deoarece imi plac prea tare. Asadar, gasim solutii. Astfel, am prins parul sus intr-un coc ca sa las gatul liber si sa confer putina alungire si l-am adaugat la o tinuta all balck ca si piesa centrala cu jeans skinny si tocuri, care sa ma subtieze. Am facut un machiaj simplu cu putin accent pe ochi ca sa nu par prea gatita si am tasnit spre serviciu ca deja eram in intarziere.:)
Frumosul guleras l-am achizitionat de la MaDesign Jewels la pretul de 39 de lei si este foarte bine realizat, cusaturile sunt frumoase, elegante iar creatoarea este o draguta, mi l-a adus impachetat frumos intr-o punga de hartie roz, foarte fashion.:) Ma bate gandul sa imi mai iau...o duzina!


4 comentarii:

  1. Foarte dragalas gulerul, bun post. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Te schimba total parul prins asa, iti sta foarte bine:) Iar gulerasul e foarte fain, cred ca am sa caut si eu niste materiale si am s-o pun pe bunica la cusut gulerase:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, da e foarte comod de purtat asa parul, imi era dor sa creasca sa-l rezolv in coc ;)

      Ștergere