vineri, 7 septembrie 2012

Despre blog&mine

Ma gandesc cu putina vinovatie la blog zilele acestea. Parca nu-mi vine sa scriu desi seara cand ma pun in pat mintea mea abunda de subiecte insa ceva lipseste momentan, sunt in cautarea retetei care sa ma multumeasca cand vine vorba de spatiul asta.
Sa nu ma intelegeti gresit, nu caut nicidecum reteta succesului ci reteta modului in care pot sa creez pentru cititori. Asta pentru ca desi domeniul beauty e cea mai mare pasiune a mea, de o vreme incoace nu se mai limiteaza doar la farduri, oje, creme si parfumuri ci se axeaza mai mult pe nutritie, liniste interioara, sanatate, crestere spirituala, mai precis o lume din care abia acum incep sa gust cu adevarat si de care nu ma satur.
Asadar, toate lucrurile astea inca nu stiu cum sa le pun in pagina pe blog, sunt experiente de cunoastere care ma transforma si care (sper) ma formeaza intr-o femeie matura (era cazul) care in sfarsit incepe sa se cunoasa cu adevarat.
Nu ma intelegeti gresit, doameniul meu de interes ramane in continuare frumusetea, deoarece sunt convinsa ca in mare proportie afisam ceea ce suntem insa am descoperit in timp o multime de carari care duc spre frumusete si in mare parte, ele nu se gasesc in trusa mea de cosmetice.
Spunea zilele trecute un bun prieten a carei intelepciune o apreciez foarte tare ca a crede, inseamna a nu fi sigur. Nu sunt in totalitate de acord cu afirmatia lui deoarece sunt lucruri in care cred cu tarie si nu am nevoie de nicio confirmare insa am gandit mult vorbele lui si am ajuns la concluzia ca afirmatia are un considerabil substrat de adevar, deoarece foarte multe lucruri in care credeam cu tarie, chiar si in domeniul frumusetii s-au dovedit in timp a fi neadevarate. Asadar, de o vreme incoace am renuntat sa cred in multe si prefer sa invat. Nu stiu exact ce directie va lua blogul insa indiferent ce hotarare voi lua nu voi renunta la a va da sfaturi si la a-mi povesti experientele cosmetice care stiu ca va ajuta insa poate pe alocuri va deveni putin mai personal sau hai sa-i zicem, ii voi da o directie putin mai motivationala vorbind din experientele mele deoarece in lumea standardelor in care avem "norocul" sa traim cred ca e mai utila o pagina care sa te inspire si sa iti confirme ca nu esti singura fata pe lume asa...defecta.

7 comentarii:

  1. Ma bucr de alegerea facuta! Astept articolele cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu astept orice fel de articole de la tine, fiindca imi place cum scri, si de fiecare data ma bucur sa vad un post nou. Dar sper sa ramana macar 50% beauty stuff. There, I said it!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, o sa rămână 90 la suta beauty, don't worry :) multu :*

      Ștergere
  3. Ce-i drept, frumusetea vine din interior, nu? Asa ca, ce putea fi mai natural decat sa scrii (si) despre frumusetea interioara? Asteptam urmatoarele articole cu nerabdare! :)

    RăspundețiȘtergere