vineri, 13 iulie 2012

Aranjamentele nuntii de vis.

Dragele mele viitoare mirese, tin astazi sa va anunt cu bucurie ca verisoara mea cea ultra-mega-super talentata si-a deschis oficial firma de aranjamente si organizare nunti precum si alte evenimente festive. Ea lucreaza de mult timp in acest domeniu, este deja foarte solicitata dar de ieri a decis sa faca totul ca la carte, cu firma, publicitate si tot ce mai trebuie pe langa.
Daca va doriti niste aranjamente altfel, deosebite fata de ceea ce vedeti la majoritatea nuntilor, speciale prin delicatetea si eleganta lor va recomand cu incredere sa apelati la RedLav . Pe langa minunatiile pe care le stie face, ea va poate sfatui si indruma ca alegerile pe care le faceti sa se potriveasca perfect cu stilul vostru, cu gusturile voastre si nu in ultimul rand cu locatia pe care o alegeti.
Nu pot sa am decat cuvinte de lauda pentru ea si sa ma minunez de fiecare data cand vad un aranjament special facut de ea. La nunta fratelui ei din 16 iunie insa, am ramas de-a dreptul cu gura cascata, pe langa superbele aranjamente florale a facut un incredibil aranjament din flori albe din material, lucrate manual si prinse pe un panou care a stat in spatele mirilor si a fost luminat de doua felinare. Nu va pot spune, de vis, nu am mai vazut nicaieri asa ceva. Sincer, pozele pe care vi le arat nu se ridica nici pe departe la frumusetea pe care am vazut-o live.
Despre preturi va trebui sa discutati direct cu ea insa va pot asigura ca pentru calitatea pe care o ofera si raportat la pretul pietei o sa fiti mai mult decat multumite.
 Pe ea o puteti gasi chiar AICI.




2 comentarii:

  1. Superbe aeanjamentele, foarte deosebite. Mult succes ii dorim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Maria Duncan13 iulie 2012 la 04:32

    Chiar ca nu prea am mai vazut stilul asta de aranjamente, arata foarte frumos. O sa o recomand si eu mai departe!

    RăspundețiȘtergere