marți, 3 iulie 2012

Fotografii de nunta- scurt preview

Ieri seara am participat la sedinta foto a nasilor nostri, trash the dress mai exact. Exceptand caldura sufocanta totul a decurs foarte bine, ne-am distrat si rochia a fost maxim de trashuita pana la final. Ideea a fost de fotografii pe atv deoarece mirele este mare pasionat de atv-uri si mireasa...s-a supus :) Fotografiile au fost facute de Florina Astilean , fotografa pe care am avut-o si noi la nunta, o super experta. Fotografiile de pe blog sunt facute de mine cu telefonul, deci va rog sa-mi scuzati neaindemanarea dar promit ca vi le arat si pe cele profi de indata ce termina cateva Florina.
Styling-ul miresei impreuna cu machiajul si parul pentru aceasta sedinta au fost asigurate de mine ;) Din pacate nu am poze foarte clare cu machiajul, sper sa aiba Florina. Am pornit cu un coc din bucle dar lucrurile s-au precipitat pe parcurs datorita vitezei de pe atv si am desfacut tot parul dar am adaugat o pata de culoare prin papionul sotului meu, il puteti vedea in postarea anterioara, pe care i l-am pus in par miresei. Am avut in plan sa iau cu mine o plasa de esarfe colorate pentru a-i pune miresei in talie, peste rochia de mireasa dar cum totul a decurs pe repede inainte le-am uitat acasa. Next time.







3 comentarii:

  1. ce dragutzi sunt:X eu n as face asa ceva pt prietenul meu:)) daca mi s ar desface parul in ziua nuntii sau "sifona" machiajul ori deranja rochia din cauza lui,ar face bine sa nu apara cateva ore pe langa mine=))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sesiunea foto a fost facuta la 2 zile dupa nunta, iti dai seama ca nu s-a plimbat mireasa cu atv-ul pe dealuri in ziua nuntii :D

      Ștergere
  2. Poza cu ATV-ul e deosebita fata de tot ce am vazut pana acum...Inedite! Big like :)

    RăspundețiȘtergere