joi, 12 iulie 2012

Oser Cluj

Sambata trecuta am fost in Oser. Pentru aceia dintre voi care nu sunteti din Cluj si nu stiti ce e Oserul stati ca va lamuresc. Oserul e o piata mare de vechituri, unde vine lumea si vinde ce are pe langa casa, de la chestii pentru casa, gradina, electrocasnice pana la haine. Printre ei sunt si comercianti, de fapt cred ca proportia cea mai mare e de comercianti care aduc haine nush de pe unde dar foarte faine si foarte multe noi. Singurul inconvenient pentru mine ca sa nu ajung acolo pana acum a fost faptul ca e in capatul celalalt al orasului si ca trebuie sa mergi foarte dimineata sambata ca sa prinzi ceva.
Sambata trecuta am facut un scrificiu si am mers. M-am ales cu cateva lucrusoare foarte dragute, printre care un tankini (costum de baie cu maiou si slip), o esarfa mare penru plaja, o camasuta si un tricou. Toate noi noute si in perfecta stare.Preturile sunt asa si asa, la comerciantii de haine unde gasesti Vero Moda, Only, Outwear noi, preturile nu sunt chiar mici, la ceilalti sunt insa rezonabile. Pe costumul de baie am dat cam 20 de lei si pe tricouri cam 15 lei/buc. E aiurea insa ca nu le poti proba si le iei asa la nimereala insa daca iti cunosti foarte bine masurile si corpul e chiar ok.
Dar gata vorbaria, sa va arat ce am luat. De azi inainte o sa devin clienta fidela Oser, doar cea mai mare placere a mea e "haine ieftine si faine hunting" .






Un comentariu: