joi, 5 iulie 2012

Sprancene perfecte- Cluj

Va povesteam acum ceva timp despre Valentina, pensatoarea mea preferata (nu-i pot zice cosmeticiana pentru ca ea nu face cosmetica ci doar penseaza) si m-am gandit sa ii dedic un post pentru ca multa lumea mi-a cerut recomandari in sensul asta.
Deci Valentina e cea mai buna si punct. Cel putin in Cluj, pe la cate cosmeticiene m-am perindat eu, nu am gasit pe cineva sa penseze mai bine. Pentru mine forma sprancenele si conturul lor sunt foarte importante pentru ca nu port decat fond de ten si pudra in timpu zilei si fara niste sprancene bine definite as arata foarte stearsa. Pe langa asta, sunt rotunjoara la fata, nu-mi sta bine cu sprancene subtiri si toate cosmeticienele din lumea asta nu inteleg propozitia: va rog sa nu mi le subtiati! Am iesit de nenumarate ori de la pensat cu un soc, forma sprancenelor imi schimba radical aspectul fetei.
La Valentina ma pensez cam de un an si tare mi-ar placea sa o iau acasa sa ma bibileasca zilnic. Da cum nu se poate ca fata e maritata si la casa ei, ma multumesc sa ii fac o vizita o data pe luna si in rest mesteresc eu ce pot pe langa. Mi-am stricat de nenumarate ori forma pentru ca nu ma pot abtine si desi pe altii ii pot pensa bine la mine nu cred ca vad simetric. Asadar, de cele mai multe ori iese dezastru din mainile mele.
Am fost alaltaieri la salonul unde lucreaza pentru un pensat session si pentru ca mi-a facut favoarea sa ma bage printre programari si am avut de asteptat, am apucat sa fac cateva poze pt voi.



Salonul e micut dar cochet, are loc de parcare in zona, e aerisit, lume fara fite, deci foarte ok.
Bine, va arat si a iesit dar nu radeti, luati in calcul ca eram dupa o zi de munca si condus la 40 de grade :D
Daca sunteti din Cluj, pe Valentina o gasiti la salon Desso, aici.

7 comentarii:

  1. nu ai o poza si dinaite de pensare,sincer iti sta bine si lea dat o forma placuta fetei tale . cat tea costat -cat timp leai lasat sa creasca ma bate un gand si pe mine -dar eu sunt din iasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am poza de dinainte, oricum diferenta u era f mare pt ca ma pensez la ea de un an. 10 lei pensatul, 15 lei vopsitul.

      Ștergere
  2. pai nu este mult -nustoiu de ce aveameu inpresia ca costa mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si eu azi la ea si e suuuuppperrr! Multumesc ca mi-ai recomandat-o, o recomand si eu mai departe! Merita mai multe posturi, nu doar unul :d, la cat de bine lucreaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, asta nu-i salonul lui Raul si al lui Laurentiu? Nu am mai fost de cativa ani pe acolo...E cam departe de Pitesti :(, iar acum o am pe sora mea de baza ...ea se ocupa acum de parul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, al lor se numeste salon Boulevard, la ei ma tund de obicei :)

      Ștergere
  5. Arata foarte bine sprancenele tale, chiar face o treaba foarte buna!

    RăspundețiȘtergere