luni, 30 iulie 2012

There's a new store on Facebook. A delicious one.

Care femeie nu e intr-o obsesiva cautare de lucrusoare dragute pentru infrumusetare? Cel putin eu recunosc, jumatate din buget se duce fara indoiala pe cosmetice, haine si preferatele mele...accesorii. Din fericire am invatat sa le fac eu pe majoritatea insa daca ati crezut vre-un moment ca asta ma opreste sa suspin plina de incantare in fata minunatiilor pe care le fac altii, ei bine, inseamna ca nu imi cititi blogul de foarte mult timp.:D
Cand pe Facebook a aparut un nou magazin de accesorii, evident ca am dat iama in fotografii si mi-am facut un wishlist. Magazinul de numeste The A Shop , artista este Florina Astilean, fotografa mea de la nunta despre care v-am tot povestit. Va invit sa trageti putin cu ochiul printre rafturile virtuale si sa va imaginati ca le purtati voi, eh...bine, sa va imaginati ce vreti :)
Lucrurile sunt foarte frumoase, Florina e prin esenta o ambasadoare a bunului gust, cum imi place mie sa numesc toate persoanele pe care le cunosc si care stau in afara sferei de pitipongeala care troneaza peste Romania. Pentru orice eveniment mai special ( ca tot discutam 2 posturi mai jos despre tinutele de nunta) un astfel de accesoriu te propulseaza usor dar sigur in " best dressed ".
Apropo de postul cu tinutele pentru nunta, va astept cu o surpriza frumoasa pentru care am primit ajutor din partea lui Laci de la Stil Masculin. ro, site pe care va invit sa-l vizitati daca aveti la purtator un gagiu/logodnic/sot/frate/prieten (adica un reprezentant al sexului masculin in general) pasionat de dorinta de a se imbraca de la bine in sus.
Pana una alta, delectati-va fetelor!








































Magazinul online il gasiti aici. Florina asteapta feedback de la voi :)


8 comentarii:

  1. Wow, cat sunt de frumoase si delicate!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Maria Duncan30 iulie 2012 la 03:28

    Lovely, Lavi. Cat de frumoase sunt...imi plac absolut toate. Abia astept sa vad ce ne pregatesti cu Laci, am fost placut surprinsa sa vad colaborarea ta cu el pt ca si eu si iubitul meu citim Stil Masculin de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. well, then...stay tuned. Cat despre colaborare, da si eu ma bucur, Laci e un adevarat profesionist.

      Ștergere
    2. @Ana Maria Ma bucur de fiecare data sa dau de cititori.

      @Lavi Esti prea buna cu mine :)

      Ștergere