joi, 26 iulie 2012

At least 30 days of healthy food- 10

Bineinteles ca au trecut mai multe zile de cand am inceput proiectul dar am zis sa nu transofrm blogul in unul culinar sa sa nu va agasez cu meniul meu zilnic, asadar voi posta mai pe sarite dar asa cum am promis, pana ajung la 30.
Provocarea continua si merge foarte bine mai ales ca de 3 saptamani o combin cu sport si sunt foarte mandra de asta pentru ca eu sunt un anti talent si o lenesa incurabila la capitolul asta. Ma simt minunat insa de cand fac sport, mult mai tonifiata, mai plina de energie si recunosc, asa cum m-ati avertizat...incepe sa imi placa la nebunie senzatia pe care mi-o da sportul! Sper doar sa fiu consecventa, asta e marea mea problema.
Am mai mancat si prostii in toata perioada asta, ba cate o inghetata sau cateva felii de pizza vegetariana, cate un haribo sau o felie de prajitura insa cu limita si fara sa exagerez. Nu voi putea niciodata sa tin o dieta stricta deoarece nu vreau sa ma frustrez insa daca am o pofta culinara mi-o satisfac cu cumpatare.
Nu m-am cantarit pana acum deloc insa va pot spune doar atat: am o pereche de pantaloni scurti pe care vara trecuta abia ii incheiam si acuma imi sunt super lejeri :D Asadar sunt fericita, functioneaza.
Dar sa va arat ce am mancat la pranz zilele trecute:
Cartofi copti cu rozmarin si rosii de gradina. Cartofii i-am pus la cuptor, intr-o tava de yena cu putin ulei de masline si condimente printre care mult rozmarin. Foarte simplu si foarte gustos. De rosii, nici nu am ce sa va povestesc, sunt delicioase mai ales ca sunt crescute si ingrijite cu dragoste de catre tatal meu.:)

3 comentarii:

  1. mi-ai dat o idee cu cartofii cu rozmarin !

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt sport:) cred ca deja intelegi de ce da dependenta :P la faza cu mancatul stai linistita, we all sin sometimes. si haribo, la fel ca si restul ramelor si mai stiu eu ce din jeleu nu ingrasa prea mult. ba cica-s bune pt cartilaje. dar, hey! cartofii aia... mmmmmmmmmmmm... ce bine arata..

    RăspundețiȘtergere