marți, 3 iulie 2012

Proiect nou- At least 30 days of healty food

Rasfoind astazi blogul lui Macnetize (btw, am facut putin curatenie in blogroll, am mai adaugat si am mai sters, de acum incolo o veti gasi si pe ea la preferatele mele) am gasit un proiect foarte interesanta pe care va invit sa-l citit, pe scurt este vorba despre un proiect fashion in care pe parcursul a 30 de zile va prezenta cate o tinuta diferita care are ca element principal un tricou alb si o pereche de jeans. Mi se pare super inspirational (sper ca exista cuvantul asta :D ) deoarece toata lumea are in garderoba macar un tricou alb si macar o pereche de blugi.
Well, inspirationeala mea (asta nu exista, stiu sigur) s-a dus si mai departe asadar voi pune pe roate si eu un mic proiect care se va numi "At least 30 days of healty food". Titlul spune tot, asadar in fiecare zi imi voi poza masa de pranz (cam singura ca seara beau limo si dimineata cate un kiwi sau alt fruct) si ea va fi una sanatoasa, potrivita in diete sau pur si simplu pentru un stil de viata sanatos.
 sursa foto : aici
Nu promit ca voi posta zilnic insa ma stradui ca postarile sa fie cursive si dese, daca voi calca stramb voi marturisi spasita, deci nu trisez. La finalul celor 30 de zile, alias 30 de postari va spun daca am slabit ceva sau daca observ vreo diferenta notabila la fizicul meu impresionant (hihihi), la ten, la par, unghii, etc. 
Incepe de maine ca astazi n-am fost inspirata sa-mi pozez salata greceasca de la pranz :(.
Cum vi se pare ideea?

12 comentarii:

  1. Interesanta ideea, sunt sigura ca va fi o sursa de inspiratie pentru multe cititoare. Totusi nu simti ca ti-e foame cu o singura masa pe zi? Eu nu rezist fara macar doua mese, iar cand am timp,mananc si trei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o singura masa principala, in rest nu manac mancare gatita decat la pranz dar manac fructe, beau limonada care e foarte enrgizanta si satioasa (inlocuieste caloric o masa), mai manac iaurt natural, daca mi-e foarte foame si sunt in oras manac o piadina cu rosii, brie si ruccola, ciugulesc migdale, mai manac un covrig dimineata dar destul de rar. Nu rabd foame, stai linistita, sunt chiar, ca sa ma exprim poetc, implinita bine :D

      Ștergere
  2. super..poate ma bag si eu:)) eu ma gandem sa tin ceva de detoxifiere gen 3-5 zile doar cu pepene sau doar cu mere,caci sambata am o nunta si n ar strica 2 kg in minus,dar nu prea ma trage pe caldura asta:)) sper sa ma ambitionez,vazand cat de sanatos mananca altii:P
    bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta cu detoxifierea e cam un mit sincer, gandeste-te la ce iti supui organismul cand il privezi de de toate subit.Te astept la 30 de zile de mancat sanatos, insa :)

      Ștergere
  3. E o fata deosebita si merita sa fie in blogroll-ul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tare mult pentru ca-s si eu in blogroll-ul tau :D Si sa stii ca mi-am permis sa te trec si eu in blogroll-ul meu (si da, si eu ar trebui sa-l pigulesc putin, sa adaug, poate reusesc zilele astea). Altfel, eu sunt incantata de provocarea ta. Si eu mananc o singura masa principala zilnic, in rest consum numai fructe si legume. De fapt, de aproape doua saptamani, mananc exclusiv fructe si legume si, ocazional, iaurt si cereale integrale. Sunt curioasa de optiunile existente, mai ales ca-s si in pana de idei. Ma bucur daca am putut inspira macar 1% din provocarea ta frumoasa si sa stii ca te sustin. Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere